Ferro-Sped 2000 Kft. - Fuvarozó és Szállítmányozó Kft
 
 
 
   
GALÉRIA
 
Karácsonyi ajándékfuvar
2018. DECEMBER
Mint mindenkinek, a december nekünk is az ajándékozásról és a segítségnyújtásról szól. Ilyenkor mi is azon törjük a fejünket, hogy hogyan járulhatnánk hozzá ahhoz, hogy mindenkinek szép legyen az ünnepe. Ez volt a legkedvesebb szállítmányunk az évben!

Idén a Vitafort Kft.-vel karöltve gyűjtést szerveztünk, hogy minél több olyan tartós élelmiszert, kinőtt, de jó állapotban levő ruhát, cipőt, játékot tudjunk összeszedni, amelyet tovább tudunk ajándékozni az arra rászorulóknak. Nagy örömünkre a saját dolgozóink, partnereink és a környékbeliek, illetve a Vitafort Kft. és az ő munkatársaik is nagy lelkesedéssel vágtak bele a gyűjtésbe, így egy kamiont meg tudtunk pakolni az összegyűlt tartós élelmiszerrel, ruhaneművel és játékkal.

Ezzel a csomaggal indultunk el a Mikulásgyárba, hogy átadjuk a manóknak az adományunkat, hogy azok olyan családokhoz jussanak el, akiknek nagy szükségük van erre a támogatásra, hogy szebb legyen karácsonyuk. Nagy élmény volt számunkra a Mikulásgyár nyüzsgése, és hogy láttuk, hogy mennyien segítenek. Örömünkre szolgált, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk!

Köszönjük a támogatás és a sok felajánlást a családok nevében is!
Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!
HIRDETMÉNY - "MERT ADNI JÓ!"
2018. NOVEMBER
Kedves Adományozók! Kedves Kollégák!

A közelgő KARÁCSONYI ÜNNEPEK alkalmával gyűjtést szervezünk a Magyarországon élő rászoruló családoknak.

Amennyiben Neked is kedved támadna részt venni ebben a nemes ügyben és szeretnél Te is velünk együtt segíteni a rászorulóknak, szívesen fogadjuk adományaidat tartós élelmiszer, kinőtt, de jó állapotban levő ruha, cipő, játék formájában. Gyűjtésünk november 30-ig tart. A felajánlásokat munkaidőben a munkaügy várja, munkaidőn kívül pedig a műhely veszi át.

További információ az alábbi elérhetőségeink egyikén:

- Raduly Georgina: 0036 (30) 440-1995
- dr. Szentpéteri Ildikó: 0036 (30) 688-4600
"MERT ADNI JÓ"!
2018. JANUÁR
Az adományozás általában jó érzéssel tölti el az embert, a Ferro-Sped 2000 Kft. pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy meg is teheti, hogy azoknak is segítsen, akiknek igen nagy szükségük van rá. Örömmel és egyben büszkén tudatjuk, hogy a tavalyi év végén cégünk három szervezetnek is támogatást tudott nyújtani...

- Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány (700.000Ft)
- "Aprónépért" Nevelési és Oktatási Alapítvány (50.000Ft)
- Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet (50.000Ft)
 
 
 
0036 (29) 564-085
www.ferrosped.hu
 
transport@ferrosped.hu
facebook.com/FerroSped2000Kft
 
/
/
Ferro-Sped 2000 Kft - Minden jog fenntartva