Ferro-Sped 2000 Kft. - Fuvarozó és Szállítmányozó Kft
 
 
 
   
HÍRFOLYAM
 
Éjszakai óriásfuvarok
2018. DECEMBER
Egy kis bepillantást nyerhettek egy üzemcsarnok építésének kulisszái mögé azok, akik Újhártyán közelében találkoztak az elmúlt három hétben a Ferro-Sped szerelvényeivel. Nem mindennapi látvány volt, ahogy a munkatársaink minden este négy külön-külön egy-egy hatalmas betonelemmel megrakott járművel indultak útnak a Rehau épülő üzemcsarnoka felé.

Az egyes szerelvények 39 méter hosszúra nyúltak. Az ilyen hosszú rakomány esetén nem csak a járművezető felelőssége, hogy pontosan és biztonságosan elérjen a szállítmány a célhelyre, hanem egy csapat dolgozik a fuvarokon.

A körforgalmak és a szűkebb kereszteződések bizony nem egyszerűen teljesíthetőek egy közel negyven méterre nyúló szerelvénnyel, így ilyenkor szakkísérőink útzár mellett, külön távirányítóval segítenek a sofőröknek, hogy biztonságosan elforduljanak.

Az ilyen mega elemek szállítása felelősségteljes munkát követel a cég legprofibb alkalmazottjaitól, és mi büszkék vagyunk rá, hogy a Ferro-Sped munkatársai sikerrel oldották meg ezt a feladatot is.

Nézzétek meg a képes és videós beszámolónkat a szállításról!
 
 
 
0036 (29) 564-085
www.ferrosped.hu
 
transport@ferrosped.hu
facebook.com/FerroSped2000Kft
 
/
/
Ferro-Sped 2000 Kft - Minden jog fenntartva