Ferro-Sped 2000 Kft. - Fuvarozó és Szállítmányozó Kft
 
 
 
   
HÍRFOLYAM
 
Kamionnal a jobb gyalogos közlekedését
2019. MÁRCIUS
Mindig nagyon örülünk, amikor a munkánkkal egy olyan kezdeményezéshez járulhatunk hozzá, amely az emberek mindennapjait könnyíti meg, vagy teszi szebbé. A legutóbbi fuvarunk egy ilyen projekthez kapcsolódott.

A budapesti, azon belül is a XIII. kerülte lakói már régóta várják azt a gyalogos hidat, amely e Hajdú utcát és a Tahi utcát köti össze a Rákos patak felett. A szabadidős létesítményekkel szegélyezett szakasz a pataknak eddig csak a népi kezdeményezésre elhelyezett pallón volt átjárható, így tudták megközelíteni a lakók és az ide látogatók a két parton kialakított játszóteret, kávézókat és kutyafuttatót valamint futópályát.

A most elkészült gyalogos híd erre biztonságosabb, hangulatosabb és élhetőbb megoldást kínál. A híd egy 24 méter hosszú kész faszerkezet volt, amelyet a Ferro-Sped járműve szállított a rendeltetési helyére a Hajdú utca végére, ahol daruval emeltük be a hidat a patak fölé.

Az impozáns gyalogoshíd most már hamarosan szebbé teheti a kerületben lakók kikapcsolódását a környéken!
Büszkén vezetjük DAF járműveinket
2019. FEBRUÁR
A DAF magazinjának legújabb számában a márka partnereiként a Ferro-Speről is készült egy bemutatkozó cikk, ahol örömmel osztottuk meg a tapasztalatainkat a járműveikkel kapcsolatban.

2014-ben, a járműparkunk bővítése során több szempontot is figyelembe vettünk a döntés előtt. Fontos volt a megfelelő rendelkezésre állás, a kiváló szervizháttér és megbízható alkatrészellátás, hogy ügyfeleinket mindig pontosan, magabiztosan ki tudjuk szolgálni.

Emellett természetesen a sofőrjeink kényelmére is gondoltunk. Mindenképpen olyan járműveket szerettünk volna, amelyeknek nem csak ügyfeleink és a cégünk látják hasznát, de a munkatársaink is örömmel vezetnek.

Nem volt elhanyagolható a környezetvédelmi besorolás sem, hiszen a Ferro-Sped mindig tudatosan próbálja csökkenteni ökolábnyomát.

A DAF-tól ezekre az igényekre kaptunk olyan válaszokat és megoldásokat, amelyek meggyőztek minket. Ezt a döntésünket azóta sem bántuk meg, sőt, ha lehet felülmúlták az elképzeléseinket. Az ügyfélszolgálat és szervizháttér elsőrangú, tehát a járműveink mindig rendelkezésre állnak. Ez sofőrjeinknek és a partnereinknek is megnyugtató.

A modern flotta tehergépkocsi vezetőinket is lenyűgözte, főleg az olyan kényelmi extrák megléte, mint az állóklíma, amelyet az ő kényelmükre építettünk be a kocsi fülkékbe.
Már a 125 járművet számláló flottánkból 50 DAF gyártmányú, és idén 42 új DAF XF 480 Space Cab típusú kocsit vásároltunk. Továbbra is jó szívvel fogjuk ajánlani a DAF járműveket és újabb beszerzéseket tervezünk partnereink és munkatársaink megelégedésére!
A rövid fuvar sem kicsi fuvar, sőt
2019. JANUÁR
A túlméretes fuvarokat nem mindig azért kérnek tőlünk, mert a szállítmányt hosszú, távoli célállomásra kell vinni, egyszerűen csak azért, mert a szállításra váró rakomány olyan méretű, hogy lehetetlen más eszközökkel megoldani a mozgatásukat.

Nagykanizsán is egy ilyen eset történt, ahol egy gigantikus acélszerkezetet kellett a telephelyen belül mozgatni, ezért szükség volt olyan járműszerelvényekre, amelyek alkalmasak az óriási rakomány szállítására és egy csapatra, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Ilyenkor nincsen szükség engedélyekre az úton szállításhoz és járműkíséretre sem, csak a járműveinkre és a kollégáink szakértelmére, hogy a hatalmas elemet biztonságosan és gyorsan a kívánt helyre mozgassuk.

Munkatársaink számos nagyméretű rakománnyal találkoztak már, de mindig megdöbbentő és megtisztelő ilyen impozáns szerkezeteket látni és segédkezni a szállításukban.

A 36 méter hosszú, 4 méter széles és 3 méter magas acélszerkezetet a nagykanizsai telephely egyik szerelőcsarnokából egy másikba kellett vinnünk, ahol további szerelési munkák várják.

Reméljük, hogy a kész szerkezet szállításáról is beszámolhatunk Nektek!
Szimulátor-szállítás, élesben
2019. JANUÁR
Nem minden fuvarunk hosszú, de a rakomány annál érdekesebb!

Nemrégiben adták át a Wizz Air legkorszerűbb technológiával felszerelt képzési központját, a Wizz Air Training Centre-t Budapesten, amelyben két mozgó repülőgép szimulátor is helyet kapott. Az Airbus A320 pilótafülkét modellező szimulátorok a jövő pilótáinak képzésében kapnak szerepet, mi pedig az odaszállításban segédkeztünk.

Az alaposan becsomagolt gépek repülővel érkeztek az országba, és a Ferro-Sped járművei vitték el őket a rendeltetési helyükre, a 2 km-rel távolabb fekvő képzési központba. Az ilyen fuvarok sem "kis" fuvarok, mivel a szerkezetek sérülékenysége nagy odafigyelést és precizitást igényel.

Büszkén mondhatjuk, hogy a szimulátorok épségben és pontosan a helyszínre érkeztek és a kadétok már ki is próbálhatták az eszközöket.

Itt láthattok a "kicsomagolt" és beállított szimulátorokról is képet az ultramodern képzőközpontbeli helyszínen.
fotó: azutazo.hu
Oktatással indult az év
2019. JANUÁR
Egy közös, ebéddel egybekötött oktatással indítottuk az új évet itt a Ferro-Sped-nél!

A telephelyen kialakított 70 fős előadóterem adott otthont az évértékelő és évnyitó megbeszélésünknek, amit a vezetői és HR összefoglalón túl vendégelőadók is színesítettek. A két napos programra két részletben vártuk a munkatársakat.

Dobos Gábor munkavédelmi, tűzvédelmi témában oktatta a sofőrjeinket, dolgozóinkat, míg Dobrocsi Norbert tahográf ismeretek és rakomány rögzítés tárgyában adott új információkat. A DAF képviseletében Olasz Gábort és kollégáját Váradi Csabát hallgattuk meg, akik fogyasztás optimalizálásról és az új autók speciális ismereteiről beszéltek.

A szorgos tanulást és felkészülést az új évre egy közös ebéd zárta, amelyet a műhelyben megterített asztalok mellett fogyasztott el a társaság...
Karácsony
2018. DECEMBER
Minden kedves látogatónknak, meglévő és jövendőbeli ügyfelünknek, partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk a Ferro-Sped 2000 Kft. minden dolgozója nevében!
 
Éjszakai óriásfuvarok
2018. DECEMBER
Egy kis bepillantást nyerhettek egy üzemcsarnok építésének kulisszái mögé azok, akik Újhártyán közelében találkoztak az elmúlt három hétben a Ferro-Sped szerelvényeivel. Nem mindennapi látvány volt, ahogy a munkatársaink minden este négy külön-külön egy-egy hatalmas betonelemmel megrakott járművel indultak útnak a Rehau épülő üzemcsarnoka felé.

Az egyes szerelvények 39 méter hosszúra nyúltak. Az ilyen hosszú rakomány esetén nem csak a járművezető felelőssége, hogy pontosan és biztonságosan elérjen a szállítmány a célhelyre, hanem egy csapat dolgozik a fuvarokon.

A körforgalmak és a szűkebb kereszteződések bizony nem egyszerűen teljesíthetőek egy közel negyven méterre nyúló szerelvénnyel, így ilyenkor szakkísérőink útzár mellett, külön távirányítóval segítenek a sofőröknek, hogy biztonságosan elforduljanak.

Az ilyen mega elemek szállítása felelősségteljes munkát követel a cég legprofibb alkalmazottjaitól, és mi büszkék vagyunk rá, hogy a Ferro-Sped munkatársai sikerrel oldották meg ezt a feladatot is.

Nézzétek meg a képes és videós beszámolónkat a szállításról!
Karácsonyi ajándékfuvar
2018. DECEMBER
Mint mindenkinek, a december nekünk is az ajándékozásról és a segítségnyújtásról szól. Ilyenkor mi is azon törjük a fejünket, hogy hogyan járulhatnánk hozzá ahhoz, hogy mindenkinek szép legyen az ünnepe. Ez volt a legkedvesebb szállítmányunk az évben!

Idén a Vitafort Kft.-vel karöltve gyűjtést szerveztünk, hogy minél több olyan tartós élelmiszert, kinőtt, de jó állapotban levő ruhát, cipőt, játékot tudjunk összeszedni, amelyet tovább tudunk ajándékozni az arra rászorulóknak. Nagy örömünkre a saját dolgozóink, partnereink és a környékbeliek, illetve a Vitafort Kft. és az ő munkatársaik is nagy lelkesedéssel vágtak bele a gyűjtésbe, így egy kamiont meg tudtunk pakolni az összegyűlt tartós élelmiszerrel, ruhaneművel és játékkal.

Ezzel a csomaggal indultunk el a Mikulásgyárba, hogy átadjuk a manóknak az adományunkat, hogy azok olyan családokhoz jussanak el, akiknek nagy szükségük van erre a támogatásra, hogy szebb legyen karácsonyuk. Nagy élmény volt számunkra a Mikulásgyár nyüzsgése, és hogy láttuk, hogy mennyien segítenek. Örömünkre szolgált, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk!

Köszönjük a támogatás és a sok felajánlást a családok nevében is!
Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Mikulás
2018. DECEMBER
Idén se múlhatott el úgy a Mikulás napja, hogy egy jó kis batyus munkaebéddel meg ne ünnepeltük volna...
HIRDETMÉNY - "MERT ADNI JÓ!"
2018. NOVEMBER
Kedves Adományozók! Kedves Kollégák!

A közelgő KARÁCSONYI ÜNNEPEK alkalmával gyűjtést szervezünk a Magyarországon élő rászoruló családoknak.

Amennyiben Neked is kedved támadna részt venni ebben a nemes ügyben és szeretnél Te is velünk együtt segíteni a rászorulóknak, szívesen fogadjuk adományaidat tartós élelmiszer, kinőtt, de jó állapotban levő ruha, cipő, játék formájában. Gyűjtésünk november 30-ig tart. A felajánlásokat munkaidőben a munkaügy várja, munkaidőn kívül pedig a műhely veszi át.

További információ az alábbi elérhetőségeink egyikén:

- Raduly Georgina: 0036 (30) 440-1995
- dr. Szentpéteri Ildikó: 0036 (30) 688-4600
Kéményelemek szállítása
2018. NOVEMBER
Megbízatásunk ezúttal a Szlovákiában található Kassa városából indult és egészen Romániáig vezetett. Húsz méter feletti szerelvényeinkkel méretes kéményelemeket kellett elszállítanunk a Craiovában található erőműbe...
Hivatalos "DAF" fotózás I.
2018. OKTÓBER
A pár évvel ezelőtti nagy DAF beszerzésünkhöz hasonlóan ezúttal is lehetőség nyílt egy hivatalos fotózásra. Első összeállításunk helyszíne mi más is lehetett volna, mint a Ferro-Sped 2000 Kft. impozáns irodaházának előtere, a középpontban pedig az új DAF tehergépgépjárművek, valamint Suhajda Tamás ügyvezető igazgatónk, aki a márkaképviselet képviselőitől ünnepélyes keretek között vehette át a képzeletbeli kulcsot...

Teljes galéria (Facebook)
Hivatalos "DAF" fotózás II.
2018. OKTÓBER
Második galériánkban a már munkába állt új DAF tehergépjárműveink telephelyi környezetükben láthatók...

Teljes galéria (Facebook)
Hivatalos "DAF" fotózás III.
2018. OKTÓBER
A fotózáson szerencsére lehetőség nyílt közúti körülmények között is lencsevégre kapni a Ferro-Sped 2000 Kft. megújuló DAF flottájának pár tehergépjárművét...

Teljes galéria (Facebook)
Hivatalos "DAF" fotózás IV.
2018. OKTÓBER
A precíz, pontos munkavégzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az igényes megjelenésre is, ennek megfelelően járműveinknek nem csupán a tankoló részlegnél, hanem a kamionmosónál is gyakorta jelenésük van...
Hivatalos "DAF" fotózás V.
2018. OKTÓBER
Záró galériánkban (némileg rendhagyó módon) az új DAF szerelvényeknek csupán epizódszerep jut. A főszerepben ezúttal egy Mercedes-Benz tehergépjármű és a Steel-Transz Kft. dolgozói állnak...
Csapatépítő tréning 2018
2018. SZEPTEMBER
Ha szeptember, akkor Ferro-Sped csapatépítő tréning. Az idei ősz sem telhet el az immáron hagyományosnak mondható őszi céges összetartás nélkül. Dolgozóink ezúttal a Balaton felvidéken tölthettek el cégvezetésünkkel karöltve egy élményekben gazdag hétvégét.

A program (ahogy az elmúlt években már megszokhattuk) ismét elég színvonalasra sikeredett. Delegációnk a tapolcai tavasbarlangban tett látogatását követően Badacsony felé vette az irányt, ahol egy finom ebéd várta őket a Kisfaludy emlékházban. A délutáni órákban egy kiadós sétára nyílt lehetőség Tihanyban, majd következhetett az utolsó célállomás, Balatonfüred. A vacsorához természetesen jó bor is dukál, így az esti program hol máshol, mint egy borászatban ért véget.

A tartalmas programokkal és új impulzusokkal teli hétvége következtében alighanem még inkább összecsiszolódott kis csapatunk, ez pedig minden bizonnyal a Ferro-Sped 2000 Kft. hasznára lesz a munkás, szürke hétköznapokon is.
 
Autóalkatrész gyártó üzem épül Újhartyánban
2018. SZEPTEMBER
Jelen megbízatásunk során az Újhartyánban létesülő monumentális autóalkatrész gyártó üzemhez szállítottunk betonelemeket. A világ legnagyobb autógyárainak beszállítója, a REHAU-Automotive a világ egyik legmodernebb létesítményét fogja megalkotni Dabas városától nem messze. A beépített terület nagysága 63 ezer négyzetméter, a tervek szerint a beruházással több, mint 700 új munkahely jön majd létre. A munkálatok a 2019 áprilisában fejeződnek majd be...
DAF Hungary
2018. SZEPTEMBER
Ezúttal 42 DAF XF 480 Space Cab nyerges vontatót szerzett be a dabasi Ferro-Sped 2000 Kft. A 125 szerelvényt üzemeltető cég profiljában túlméretes áruk szállítása játssza a főszerepet, a vontatók közül pedig félszáz már DAF XF típusú.

"A DAF nyújtja a leghatékonyabb, legrugalmasabb és leginkább ügyfélbarát szerviztámogatást. Az új XF-ek három hónapja dolgoznak a flottánkban, és a kezdeti tapasztalatok alapján 1,5-2 literrel kisebb az átlagos üzemanyag-fogyasztásuk, mint elődeiknek" - nyilatkozta Suhajda Tamás, a Ferro-Sped 2000 Kft. ügyvezető igazgatója.
Sok boldogságot!
2018. AUGUSZTUS
Ezúttal egy igazi örömhírrel szolgálhatunk. Suhajda István kollégánk 2018. augusztus 25-én házasságot kötött párjával, Balázs Dórával. Tapasztalt szakkísérőnk már több, mint tíz éve cégünk kötelékében áll, így nem is lehetett kérdéses, hogy az esküvői menetet a Ferro-Sped 2000 Kft. járművei vezetik fel. Gratulálunk az ifjú párnak!
Országos Kamionos Találkozó - Hajdúszoboszló
2018. AUGUSZTUS
Az idei évben augusztus 10 és 12. között került megrendezésre a VII. Országos Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és Drift bemutató. A három napos rendezvényen természetesen mi is képviseltettük magunkat. A hangulatra most sem lehetett panasz, ismét változatos programokkal készültek a szervezők, az élő koncertek és családi programok mellett kamionos gyorsulási versenyeket és Drift bemutatókat is láthattak az ott egybegyűltek...
Image Film 4 (2018)
2018. JÚLIUS
Egy újabb Ferro-Sped "IMAGE FILM", amely a 2018-as esztendőben már a második. Az előző alkotásra is büszkék voltunk, de úgy véljük, a mostanival sikerült még egy szintet előre lépnünk a reklám és közösségi média terén. Egy még komplexebb, még profibb videó összeállítás sikerült létrehoznunk, ami nem csupán jelenlegi és leendő partnereinket szólítja meg, hanem azokat is, akik sofőrként dolgoznak vagy szeretnének elhelyezkedni a közeljövőben, esetleg pont a Ferro-Sped 2000 Kft. kötelékében...
Tovább bővült flottánk
2018. JÚNIUS
Egy 551 lóerős (405kW) V8-as erőforrással rendelkező Mercedes-Benz Actros 4155 típusú nyergesvontatóval bővült gépjármű flottánk. A vontató természetesen nem önmagában, hanem a vele együtt érkező trailerrel együtt áll majd a Ferro-Sped 2000 Kft. szolgálatába...
Monor helyett Monok
2018. JÚNIUS
Székesfehérvárról indult utunk és egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben kötöttünk ki végül, név szerint Monokon. Megbízatásunk szerint egy szintén nem mindennapi FREMA gyártmányú francia kukorica címerező gépet kellett épségben eljuttatnunk a megrendelőnk által megadott telephelyre...
Kezdődhet az aratás
2018. JÚNIUS
Egy újabb mezőgazdasági gépszállítás. Utunk ezúttal Komáromból Szerencsre vezetett. Rakományunk egy rendkívül impozáns látványt nyújtó CX szériás New Holland kombájn volt. A CX8.70-es típusjelzéssel megáldott gépet egy 8700 köbcentiméteres, common rail befecskendező rendszerrel működő motor hajtja, 374 lóerős maximális teljesítményével pedig minden bizonnyal új gazdája is maradéktalanul elégedett lesz. Ami viszont számunkra jóval fontosabb, hogy a kombájn időben és épségben a célállomásra ért, így mi mást fűzhetnénk még hozzá a történethez, minthogy indulhat az idei aratás...
Polaris Projekt
2018. JÚNIUS
Ezúttal egy valóban különleges megbízatásban lehetett részünk. Egy ritkaságnak számító magyar tengeralattjárót kellett Mosonmagyaróvárra elszállítanunk. A katonai kinézettel rendelkező, SR93H jelzésű Polaris Delta a hétvégi Szent László Napok 2018 rendezvényen került kiállításra...
Ferro-Sped Kupa 2018
2018. MÁJUS
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megtartotta az immáron hagyományosnak is nevezhető tavaszi kispályás labdarúgó tornáját az Ferro-Sped 2000 Kft. A rendezvény otthonául ezúttal is az FC Dabas (minden igényt kielégítő) Sportkomplexuma szolgált. A körülmények és a körítés mellett természetesen a hangulatra sem lehetett panasz. A nyolc csapat részvételével megrendezett kupát végül az idősebb Suhajda Tamás fémjelezte Steel-Transz hódította el az MKB Euroleasing/MKB Bank csapata elől...

VÉGEREDMÉNY

1. Steel-Transz Kft.
2. MKB Euroleasing és MKB Bank
3. ASA Építőipari Kft.
4. Ferro-Sped 2000 Kft.

Gólkirály: Fogarasi Zsolt (MKB)
Legjobb kapus: Kostyova Patrik (ASA)
Steel-Transz (1. hely)
MKB (2. hely)
ASA (3. hely)
Németország felé félúton
2018. MÁJUS
Egy méretes dimenziókkal rendelkező szállítmányunkkal ismét Németország felé vettük az irányt. A képeken látható 5 méter széles és 20 méter hosszú acélszerkezeti elem útját ezúttal Suhajda István szakkísérőnk örökítette meg...
Image Film 3 (2018)
2018. ÁPRILIS
Újabb felvonásához érkezett a Ferro-Sped "IMAGE FILM" sorozata. Az eddigi céges bemutatókhoz képest most egy konkrét túlméret projekt szerepel a középpontban. Ezúttal a nemrégiben már közzétett vasúti pályaelemek szállítását örökítettük meg egy remekbe szabott mozgóképes alkotással. A különleges kamera megoldásoknak és drónos felvételeknek köszönhetően ismét egy teljesen egyedi perspektívából mutathatunk meg cégünk sokrétű szolgáltatásai közül egyet, ami enyhén szólva sem tekinthető átlagosnak...
Vasúti pályaudvar elemek szállítása Tirolba
2018. ÁPRILIS
Ezúttal egy jelentős túlméret szállítási projekt első állomásáról közölhetünk némi képes beszámolót. Jelen megbízatásunkban 20 méter hosszú és 5,6 méter széles vasúti pályaudvar elemeket kellett a megrendelőnk ausztriai célállomására elszállítanunk. Két szerelvénnyel vágtunk neki az útnak, melyeknek hossza egyenként elérte a 24 métert. A projekt ezzel még közel sem ért véget, ugyanis még további 3 acélszerkezeti elem épségben való leszállításáról kell gondoskodnunk a közeljövőben...
 
Megújuló DAF flotta a láthatáron
2018. ÁPRILIS
Örömmel jelenthetjük, hogy Suhajda Tamás cégvezetőnk a közelmúltban pontot tett egy nagyszabású gépjármű beszerzési projekt végére. A Ferro-Sped 2000 Kft. idén nyáron gépjármű flottájának nagy részét megújítja. DAF járműveink közül 34 kerül majd leadásra és helyettük 38 darab vadonatúj DAF XF 480 nyergesvontatóval bővül majd gépparkunk.

Az egyedileg megrendelt járművek jelenleg még gyártás előtt és alatt állnak, előreláthatólag a nyár folyamán kerülnek majd (folyamatosan) átadásra. A vontatók olyan kényelmi extrákkal lesznek felszerelve, amik eddig nem voltak jellemző tartozékai járműveinknek...
 
Húsvét
2018. MÁRCIUS
Minden kedves látogatónknak, meglévő és jövendőbeli ügyfelünknek, partnerünknek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK a Ferro-Sped 2000 Kft. minden dolgozója nevében!
 
Targonca szállítás
2018. MÁRCIUS
Ismét egy külföldi megbízatásunkat próbáljuk szemléltetni néhány pillanatkép segítségével. Utunk ezúttal a szomszédos Szlovákiából Heves megyébe vezetett. Három targoncát kellett a Mátraderecskében található Leier Építőanyagüzem telephelyére eljuttatnunk. A rakomány annak rendje és módja szerint időben és épségben megérkezett, így ezt a munkánkat is (szokásunkhoz híven) sikeresen teljesítettük...
 
Légtechnika szállítás
2018. FEBRUÁR
Jelen megbízatásunk egy több országon is átívelő projekt volt. Egy aprónak semmiképpen sem mondható légtechnikai eszközt kellett a megadott csehországi telephelyről kis hazánkba, azon belül Dunavecsére szállítanunk. A külföldi "küldetést" szokásunkhoz híven ezúttal is sikerrel teljesítettük...
 
Gépszállítás (AGROmashEXPO)
2018. JANUÁR
Január 24-27. között az idei évben is megrendezésre került az AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2018 kiállítás Budapesten, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén. A rekord látogatottsággal zárult rendezvény végeztével mi is munkához láttunk és megbízónk kérésének eleget téve közel 25 méter hosszú szerelvényeinkkel épségben visszaszállítottuk a kiállított gépeket...

 
Mert "ADNI JÓ"!
2018. JANUÁR
Az adományozás általában jó érzéssel tölti el az embert, a Ferro-Sped 2000 Kft. pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy meg is teheti, hogy azoknak is segítsen, akiknek igen nagy szükségük van rá. Örömmel és egyben büszkén tudatjuk, hogy a tavalyi év végén cégünk három szervezetnek is támogatást tudott nyújtani...

- Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány (700.000Ft)
- "Aprónépért" Nevelési és Oktatási Alapítvány (50.000Ft)
- Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet (50.000Ft)
 
Tachográf oktatás (2018)
2018. JANUÁR
Gépjárművezető alkalmazottaink az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan az idei év januárját is tachográf képzéssel kezdték. A jogszabályi előírásoknak megfelelően megtartott oktatáson ezúttal is a jelenlegi szabályokról és azoknak változásairól informálódhattak kollégáink...
Tachográf oktatás (2018)
2018. JANUÁR
Gépjárművezető alkalmazottaink az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan az idei év januárját is tachográf képzéssel kezdték. A jogszabályi előírásoknak megfelelően megtartott oktatáson ezúttal is a jelenlegi szabályokról és azoknak változásairól informálódhattak kollégáink...
 
Karácsony
2017. DECEMBER
Minden kedves látogatónknak, meglévő és jövendőbeli ügyfelünknek, partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk a Ferro-Sped 2000 Kft. minden dolgozója nevében!
 
Évzáró (2017)
2017. DECEMBER
December 20-án megtartottuk az immár szokásosnak mondható céges évzáró összejövetelünket. Tavalyhoz hasonlóan az idei évben is a kakucsi Deák Udvarház szolgált rendezvényünk otthonául. A kiváló ételek és a remek hangulat mellett Makkai Miklós bűvész fellépése pedig már csak hab volt azon a bizonyos "tortán"...
 
Présgép szállítás
2017. DECEMBER
Ezúttal Szlovákiába látogattunk el, ahonnan egy présgép Magyarországra történő elszállítása szerepelt a megbízatásunkban. A 4,3 méter magas rakomány előbb egy alapos időjárás elleni védelmen és rögzítésen esett át, majd ezt követően nekiláthatott az országhatárt is átszelő útjának...
Mikulás (2017)
2017. DECEMBER
Az idén sem múlhatott el december eleje az immáron tradicionális Ferro-Sped Mikulás összejövetel nélkül. Irodánk dolgozói ezúttal is házi készítésű süteményekkel vendégelték meg egymást és a vezetőség tagjait. Apróságnak tekinthető mindez, azonban a mai rohanó világunkban ezekre az üde színfoltnak számító kis (hagyományőrző) rendezvényekre is időt kell, hogy szakítsunk...
 
Raktárcsarnok bővítés
2017. DECEMBER
Kétezer négyzetméteres raktárcsarnokkal bővíti telephelyét a Steel-Transz Kft. A fejlesztés során a dabasi Ipari Parkban jelenleg is működő, 2700 négyzetméteres csarnok által kínált kapacitás közel a duplájára gyarapodhat a projekt végeztével. A munkálatok elkezdődtek, a szerkezeti elemeket pedig ki más szállíthatná a helyszínre, mint a Ferro-Sped 2000 Kft...
Egy újabb sikeres gépbehozatal
2017. NOVEMBER
Legfrissebb megbízatásunkban egy New Holland MH 5.6 gumikerekes kotrót kellett az ausztriai Burgenland tartományból Magyarországra beszállítani. Rakományunk (megrendelőnk legnagyobb megelégedésére) a több, mint 500 kilométeres utat épségben átvészelve, időben megérkezett az északkelet magyarországi telephelyre...
Mezőgazdasági eszközök szállítása
2017. NOVEMBER
A projekt ezúttal két részből állt. Elsőként kecskeméti megbízónktól el kellett szállítanunk újdonsült tulajdonosához a megadott mezőgazdasági eszközöket, majd egy szintén Magyarország északkeleti részén található településről a tesztelésre kitelepített mezőgazdasági alkalmatosságokat kellett épségben visszajuttatnunk kiindulási helyszínünkre...
 
Munkagép behozatal
2017. OKTÓBER
Megtetszett egy jó állapotú munkagép külföldön? Kedvező áron hozzá is tudna jutni, azonban ezt valahogyan külföldről haza kellene szállíttatni? A Ferro-Sped 2000 Kft-nek ez sem jelenthet akadályt. Jelen megbízatásunkban (megbízónk legnagyobb megelégedésére) épp Hollandiából hoztunk be hazánkba egy Manitou MRT 2150 teleszkópos rakodógépet.
Csapatépítő tréning 2017
2017. SZEPTEMBER
A tavalyi évhez hasonlóan idén is sort kerítettünk az immáron szokásosnak mondható csapatépítő hétvégénkre. Cégünk dolgozói ezúttal Agárdra utaztak el, majd kerékpárra pattanva körbetekerték a Velencei-tavat. A nap zárásaként a 15 éves Agárdi Pálinkafőzdét is meglátogatta csapatunk, ahol pálinkakóstolóval egybekötött vacsorán vehettek részt "megfáradt" túrázóink. A közösen eltöltött hétvégének köszönhetően reméljük tovább erősödött a dolgozóink közötti összetartás, amiből mindenképpen a Ferro-Sped 2000 Kft. profitálhatja a legtöbbet a közeljövőben...
Gépszállítás - OMÉK 2017
2017. SZEPTEMBER
Szeptember 20-24. között immáron 78. alkalommal kerül sor a nagy hagyományokkal rendelkező Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásárra. A rendezvény kezdetéig ugyan még pár nap hátra van, a mi feladatunk azonban már javában tart, ugyanis a kiállításra szánt gépeknek időben ki kell érkezniük a helyszínre.
Image Film 2 (2017)
2017. SZEPTEMBER
Ismételten elérkezettnek láttuk az időt, hogy a gépparkunk folyamatos bővítése mellett egy újabb lépcsőfokot lépjünk előre a multimédia terén is. A közelmúltban leforgatott és most közzétett Ferro-Sped "IMAGE FILM" egy újabb mérföldkőnek tekinthető cégünk életében.

Amíg azonban a 2017 februárjában elkészült összeállításunkban főképp a telephelyünk infrastruktúráját és az ott található gépjármű flottát próbáltuk előtérbe helyezni, addig legfrissebb videoklipünknél már munka közben, a közutakon kerülnek főszerepbe túlméretes szerelvényeink, különleges rakományaink és nem utolsó sorban tapasztalt kollégáink.

A remekbe szabott kamera megoldásoknak és drónos felvételeknek köszönhetően teljesen egyedi perspektívából engedhetünk betekintést nyerni kihívásokkal teli mindennapjainkba...
Hungarian Truck Fest 2017
2017. AUGUSZTUS
A kilenc állomásos FIA Kamion Európa-bajnoki sorozatának ötödik versenyhétvégéjére került sor augusztus 26-27. között a Hungaroringen. A szervezők a kamionos EB és a Blancpain GT Series (GT3 szabályrendszer szerint épített autók versenye, pl.: Audi R8, Bentley Continental GT, Lamborghini Huracan, Ferrari 488, Porsche 911 GT3, McLaren 650S, Mercedes Benz AMG és BMW M6) magyarországi futamainak megtekintése mellett kamionkorzót és egész napos családi programokat biztosítottak az eseményre kilátogató érdeklődők számára. A kamionos felvonulásról természetesen a Ferro-Sped 2000 Kft szerelvénye sem hiányozhatott, ezúttal Konczi Lajos gépkocsivezetőnk képviselte cégünket...
 
Országos Kamionos Találkozó - Hajdúszoboszló
2017. AUGUSZTUS
Augusztus 11-13. között az idei évben is megrendezésre került az immáron tradicionálisnak számító Országos Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón. A háromnapos rendezvény során remek hangulat, élő koncertek, családi programok várták az érdeklődőket. Az eseményen természetesen cégünk is képviseltette magát...
 
Új szerelvények a flottában
2017. AUGUSZTUS
Két teljesen új szerelvényt köszönthetünk gépjármű flottánkban. A DAF XF 480FT  vontatók kisspeciális pótkocsikkal gyarapodtak. A képen látható ES-GE pótkocsi jellegzetessége, hogy ki lehet szélesíteni, szét lehet húzni, kisebbek a kerekei, így magasabb rakomány is könnyen szállítható vele, valamint még rámpája is van, mely a gépszállítást is megkönnyíti...
 
Ford Transit Minibusz
2017. AUGUSZTUS
Tovább gyarapodott gépjármű parkunk. Ezúttal azonban nem a teherautó- vagy a túlméret kísérő flottánk bővült, hanem egy főként személyszállításra alkalmas 9 fős Ford Tranzit Minibusz beszerzése mellett döntöttünk...
 
Egy újabb túlméret
2017. AUGUSZTUS
Suhajda István szakkísérőnk fotóinak köszönhetően egy újabb munkánkról közölhetünk némi képes összeállítást. Túlméretes szerelvényeinkkel ezúttal 28 méter hosszú betonelemeket szállítottunk a Heves megyében található célállomásunkra...
 
Kamionos találkozó - Szeged
2017. JÚLIUS
A tavalyi évhez hasonlóan idén is képviseltettük magunkat a július 14-16. között Szegeden (Sziksósfürdő) megrendezésre került XXVII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozón...
 
EXTRA túlméret Felső-Bajorországba
2017. JÚLIUS
Két speciális szerelvénnyel vágtunk neki a nem éppen egyszerű és rövid útnak. Megrendelőink célállomásként a Münchentől nem messze található Moosburg a.d. Isaar települést adták meg, tehát utunk ezúttal Németországba vezetett. A képeken is jól visszaköszön, hogy szerelvényeink már-már hihetetlen méretekkel rendelkeztek (40 méter hosszú és 3,4 méter széles), így tapasztalt sofőrünk mellett nagy feladat hárult túlméret kísérő flottánkra is. Természetesen ezeket a paramétereket sem tekintjük kihívásnak, egy-egy ilyen volumenű sikeres projekt is csak azt erősíti meg bennünk, hogy a "lehetetlen nem létezik"...
Egy újabb mezőgazdasági gépszállítás
2017. JÚNIUS
Suhajda István szakkísérőnknek köszönhetően egy újabb megbízatásunkról tudunk némi képes összeállítással jelentkezni. Egy speciális mezőgazdasági gép elszállítása volt a feladatunk, melyet természetesen szokásunkhoz híven épségben és időben sikerült a megrendelőnk által megadott célhelyszínre juttatnunk. Szerelvényünk a John Deere 9570 RT gumihevederes traktor méreteinek köszönhetően 22 méter hosszal és 3,6 méter szélességgel büszkélkedhetett...
Romantika a napfelkeltében
2017. JÚNIUS
Délkelet felé vettük az irányt, utunk a 47-es főút hódmezővásárhelyi útszakaszához vezetett. A várost forgalmi és környezetvédelmi szempontból tehermentesítő elkerülő szakasz egyik végpontjában létesülő körhídhoz szállítottunk acélszerkezeti elemeket. A 28 méter hosszú és 4,4 méter széles szerelvényeink rakományai a különleges körforgalomnál kerülnek majd beépítésre...

" 2018 márciusára elkészülő elkerülő útszakasz egy igazi különlegességgel is rendelkezik majd. A 47-es főút Szeged felőli részénél egy körhíd épül. Az öt elemből álló csomópont 30 méteres sugarú lesz, ehhez hasonló az országban egyedül Budaörsnél található..."
BISNODE tanúsítvány
2017. JÚNIUS
Nagy örömünkre a Ferro-Sped 2000 Kft. is sikeresen megfelelt a BISNODE nemzetközi cégminősítő szervezet pénzügyi stabilitást és üzleti megbízhatóságot vizsgáló értékelésén. "A" típusú minősítésünknek köszönhetően vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendkívül alacsony pénzügyi kockázattal jár a velünk folytatott üzleti együttműködés...

" A Bisnode csoport kockázatkezelési, marketing és üzleti információs megoldásaival Európa szerte több mint 200 000 vállalkozásnak segít a legjobb döntések meghozatalában, a kockázatok minimalizálásában, és az értékesítés maximalizálásában. Az 1989-ben alapított Bisnode 18 európai országban van jelen, köztük Magyarországon.

A Bisnode bizonyítottan működő, előrejelző cégminősítése elősegíti a cégek biztonságos üzletmenetét, stabil növekedését, ugyanis ma már minden üzleti döntés alapja egy a partnerek megbízhatóságát előrejelző kockázatossági mutatószám, mely segítségével többek között mérlegelhető a szállító kockázata, meghatározható az utólagos fizetés engedélyezése, valamint már a kapcsolatfelvétel előtt biztosítható, hogy csak a megfelelő partnerekre fordítsák a cégek energiájukat és erőforrásaikat.

A tanúsítvány birtokában lenni dicsőség és elismerés, mely magas hitelképességet, üzleti stabilitást és a magyar piac elitjéhez való tartozást jelöli..."


forrás: http://www.bisnode.hu
Ferro-Sped Kupa 2017
2017. JÚNIUS
Május 26-án pénteken került megrendezésre a "Ferro-Sped Kupa 2017" elnevezésű kispályás labdarúgó tornánk. Az üzleti partnereink számára kiírt focikupa otthonául az FC Dabas impozáns Sportkomplexuma szolgált. Az elért helyezéseket ugyan számszerűen is felsorolhatnánk, azonban ahogy az, az ilyen rendezvényeken lenni szokott, az eredmény itt is csupán másodlagos volt...
Ferro-Sped 2000
Steel-Transz
Strabag
Vitafort
MKB Euroleasing
Első Beton
KK Kavicsbeton
SW Umwelttechnik
Strabag (1. hely)
Steel-Transz (2. hely)
MKB Euroleasing (3. hely)
Hidak és hídépítők napja
2017. MÁJUS
Ezúttal a május 20-án, a fővárosban megrendezésre került "HIDAK ÉS HÍDÉPÍTŐK NAPJA" rendezvényre telepítettük ki önrakodós szerelvényünk segítségével megbízónkat. Az MTA előtti téren ezt követően szakmai hídépítő versenynek, valamint sok-sok interaktív programnak lehettek részesei az eseményre kilátogató érdeklődők...
Siló szállítás
2017. MÁJUS
A napokban egy 22 méter hosszú, 4,4 méter magas és 4 méter széles silót szállítottunk le megbízónk kérése alapján. Szerelvényünk pótkocsija egyben cégünk legújabb szerzeménye volt, melyet nemrég vásároltunk Németországból. Ezen beszerzésünknek hála már a második háromtengelyes színpados pótkocsit állíthattuk csatasorba. Az új pótok előnyét főként a mostanihoz hasonlóan magas rakományok szállításakor tapasztalhatjuk.
Továbbra is szigorúan bizalmas
2017. MÁJUS
Pár hónappal ezelőtt már adtunk némi hírt egy különleges megbízatásról. Titkos alkatrészek külföldre szállítása volt a feladatunk. Akkor még csupán a hetedik fuvaron voltunk túl, jelenleg ez a szám már elérte a tizenhatot és a projektnek még mindig nincs vége. Természetesen ez a (megrendelő kérésére) ponyvával letakart rakomány is épségben megérkezett az Olaszországban található célállomásra. Szerelvényünk mérete pedig mit sem változott, továbbra is 4,3 méter szélességgel és 53 tonna tömeggel büszkélkedhetett...
Telephelyi projekt
2017. MÁJUS
Ezúttal egy kicsit haza beszélünk, jelen megbízatásunk célállomásaként ugyanis Dabas városa szerepelt. Egy daru elemeit kellett telephelyünkre leszállítani, ami ott, helyben kerül majd összeállításra. A szállítmány méreteiről elég csak annyit megemlítenünk, hogy két 34 méteres szerelvénnyel, valamint több normál kamionnal tudtuk a helyszínre juttatni...
Megbízónktól kaptuk
2017. ÁPRILIS
Az egyik fő partnerünktől kaptuk az alábbi képcsomagot, melyeket ezúton is köszönünk nekik. A 2016-os esztendőben olyan festői helyekre is szállíthattunk építési anyagokat, mint az ausztriai Vösendorf, Graz, St. Marein bei Knittelfeld, Mannersdorf és Oberpullendorf...
Vösendorf
Vösendorf
Vösendorf
Graz
Graz
Graz
St. Marein bei Knittelfeld
St. Marein bei Knittelfeld
St. Marein bei Knittelfeld
Mannersdorf
Mannersdorf
Mannersdorf
Oberpullendorf
Oberpullendorf
Oberpullendorf
Indulhat a szezon
2017. ÁPRILIS
Március 30-án leszállítottuk az utolsó mobil nyaralót is a Balaton partjára. A megadott hajókikötőbe eljuttatott 40 négyzetméteres faházak közül ez már a hatodik volt a sorban. Az épületek természetesen mind épségben megérkeztek, a helyükre is kerültek, így már semmi akadálya nincs, hogy az idei hajózási szezon kezdetével használatba vegyék őket...
Legújabb szerzeményünk
2017. ÁPRILIS
Az alábbiakban egy új gépjármű beszerzésünkről adunk némi információt egy rövid képes beszámoló segítségével. Tovább bővítettük flottánkat, ezúttal egy külföldről vásárolt emelhető tengelyes Mercedes-Benz Actros 2555 LS vontatóval gyarapodott a Ferro-Sped eddig sem szerény létszámú járműparkja. A színösszeállítás az eddigiektől kissé ugyan eltér, azonban ügyfeleink elégedettsége elsősorban nem ettől, hanem sokrétű szolgáltatásainktól és az általunk elvégzett munka magas minőségétől függ...
Dél-balatoni vasút korszerűsítés II.
2017. MÁRCIUS
A tavalyi évben már hírt adtunk arról, hogy elkezdődött a dél-balatoni vasútvonal korszerűsítése. Az eddigiekben a zajvédő falak beépítésével foglalkoztunk, most ellenben a vasúti töltéseknél is alkalmazott beton átereszek helyszínre történő szállítása volt a feladatunk...
Újabb elismerés
2017. MÁRCIUS
Vállalkozásunk a napokban egy igen komoly elismerésben részesült. Az E.ON-Hungária ismételten díjazta az év legjobb hazai beszállítóit. A "III. Indirekt beszállító" kategóriában a Ferro-Sped 2000 Kft. is díjazott lett. A kitüntető oklevet cégvezetőnk, Suhajda Tamás személyesen vehette át...

" Az E.ON immár kilencedik alkalommal ismerte el a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítóit. A vállalatcsoport idén hét kategóriában osztotta ki a díjakat összesen 15 hazai cégnek. Az energiaszolgáltató célja, hogy a beszállítók rendszeres elismerésével megmutassa, a hazai vállalkozások is a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, innovatív és sikeres szolgáltatást nyújtanak... "

bővebben
Cuxhaven - Zárul a projekt
2017. MÁRCIUS
Lassan végéhez érkezik egy több hónapja tartó nagyszabású projektünk. Mint ismeretes, heti rendszerességgel szállítottunk szerkezeti anyagokat Magyarországról és Szlovákiából a Németország északi részén, Hamburg közelében fekvő Cuxhavenbe. A Siemens épülőfélben lévő szélturbina komponens gyára lassan elnyeri végső (szerkezetkész) formáját, innentől pedig a mi feladatunk itt véget is ér...
Nyaraló költöztetés
2017. MÁRCIUS
A közelmúltban egy újabb különleges megbízatást kaptunk. A képeken látható 40 négyzetméter alapterületű faházat kellett eljuttattunk egy hajókikötőbe. A túlméretes rakomány a 305 km-es utat természetesen épségben átvészelte, majd egy méretes daru segítségével az addigra már szakszerűen előkészített épület alapra lett ráhelyezve. Szerelvényünk ezúttal 27 méter hosszú volt, mellé pedig 4,2 méter szélesség és magasság párosult...
Image Film 1
2017. FEBRUÁR
A nemrégiben bemutatott képes Cégbemutató összeállításunkat követően elérkezettnek láttuk az időt, hogy elkészítsük Image filmünket is, aminek segítségével reméljük, még tovább tudjuk népszerűsíteni vállalkozásunkat...
Drón projekt
2017. FEBRUÁR
Alábbi összeállításunkban egy kicsit más perspektívából is megpróbáljuk bemutatni cégünket. A manapság már egyre inkább elterjedő, videokamerával is felszerelt Drónok segítségével remek légi-felvételek készíthetők bármilyen tárgyról, objektumról, földrajzi területről, ami esetleg gyalogosan nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető. Ezúttal tehát a talajtól kicsit eltávolodva, madártávlatból mutatjuk meg a Ferro-Sped 2000 Kft. dabasi telephelyét.
Elnöki ügy
2017. FEBRUÁR
Az egri Vár után egy újabb történelmi jelentőségű színhelyre látogathattunk el a közelmúltban. Az építőanyagokkal megpakolt szerelvényeink célállomása ezúttal Magyarország miniszterelnökének felségterülete volt, a budai Vár. Egy beruházás következtében a régi lovarda felújítása megkezdődött, a Csikós-udvar eredeti funkcióján túl rendezvénytérként is működik majd a jövőben...
Szigorúan bizalmas
2017. FEBRUÁR
Ismételten egy külföldi megbízásunkról adhatunk némi hírt. Ezúttal az olaszországi Trieszt kikötővárosának közelében található célállomásra szállítottuk egy 4,3 méter széles és 53 tonna súlyú speciális szállítmányt, ami egyébiránt már hetedik volt a sorban. A gigantikus rakományt a megrendelő kérésének eleget téve letakarva juttattuk el a kívánt lerakodási helyszínre...
Gépek visszaszállítása
2017. FEBRUÁR
A január 25-28. között lezajlott AGROmashEXPO agrárkiállítás végeztével természetesen a mi feladatunk volt az általunk a rendezvényre odaszállított mezőgazdasági gépek épségben történő visszajuttatása is...
 
Mezőgazdasági gépek szállítása
2017. JANUÁR
Egy egészen frissnek nevezhető megbízatásunk alapján a HUNGEXPO-ra kellett mezőgazdasági gépeket szállítanunk. A rakományok a megszokottaktól ugyan némileg eltértek, de természetesen nem fogott ki rajtunk, sőt ezután is állunk elébe a hasonló projekteknek. Egyébiránt három túlméretes és egy normál szerelvénnyel, szokásunkhoz híven, magabiztosan teljesítettük ezt a különleges munkafeladatot is...
 
Tachográf oktatás (2017)
2017. JANUÁR
Az elmúlt évekhez hasonlóan 2017 elején is tachográf képzésen vettek részt a Ferro-Sped 2000 Kft. gépjárművezető alkalmazottai. A jogszabályi előírásoknak megfelelően megtartott oktatáson a szabályok változásáról informálódhattak kollégáink. A kurzus a résztvevők nagy létszáma következtében két részletben (jan.14. és jan.28.) kerül(t) lebonyolításra...
 
Télen is túlméret
2017. JANUÁR
Alig vette kezdetét az idei esztendő, máris egy túlméretes megbízatásról adhatunk hírt. A fővárosból hazánk északkeleti részén található célállomásra kellett egy 3,6 méter széles kazánt eljuttatnunk, Méhes Erik kollégánk fotóinak köszönhetően pedig erről egy rövid képes beszámolót is közzé tudunk tenni...
 
Évzáró (2016)
2017. JANUÁR
December 21-én a telephelyi évértékelő gyűlésünket követően megtartottuk az immár szokásosnak mondható évzáró összejövetelünket is, melyen a cégvezetésen kívül irodánk dolgozói képviseltették magukat...
 
Évértékelő gyűlés
2017. JANUÁR
Egy kis visszatekintésként az elmúlt esztendőre, pár kép segítségével felelevenítjük a tavalyi év utolsó munkanapján lezajlott évértékelő gyűlésünket. Az eseményen Suhajda Tamás ügyvezető igazgató röviden összefoglalta a 2016-os esztendő történéseit, de emellett természetesen kitért az előttünk álló év legfőbb célkitűzéseire is...
 
Karácsony
2016. DECEMBER
Minden kedves látogatónknak, meglévő és jövendőbeli ügyfelünknek, partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk a Ferro-Sped 2000 Kft. minden dolgozója nevében!
 
Mikulás (2016)
2016. DECEMBER
Hagyományainkhoz híven irodánk dolgozói az idei évben sem feledkeztek meg a Mikulás elérkeztéről. A kellemes hangulatban lezajlódott rövid összejövetel fő attrakciójaként házi készítésű süteményeket fogyaszthattak el a megjelent kollégák és a vezetőség tagjai...
 
Üzemanyagtartály szállítmányozás
2016. NOVEMBER
Ezúttal Kunhegyesről Mosonmagyaróvárra szállítottunk egy 16,1 méter hosszú, 3,1 méter magas és 3,5 méter széles speciális szállítmányt. A tehergépjárművek üzemanyag ellátását biztosító tartály egy jelenleg épp épülőfélben lévő benzinkúton kerül majd beépítésre...
 
Csapatépítő tréning 2016
2016. NOVEMBER
Cégünk dolgozóinak egy része a közelmúltban egy közös csapatépítő hétvégén vehetett részt. A programban budapesti gokartozás, egri városnézés és természetesen borkóstolás is szerepet kapott. A közösen eltöltött hétvégének köszönhetően reméljük munkatársainknak valamelyest sikerült kiszakadniuk a szürke hétköznapokból, valamint az együtt eltöltött idő egyben arra is remek alkalmat biztosított, hogy egymást is még inkább megismerhessék…
 
Szennyvíztisztító - Tiszapüspöki
2016. NOVEMBER
Utunk ezúttal a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Tiszapüspöki községbe vezetett. Egy igen méretes tartályt szállítottunk a helyi szennyvíztisztító építkezésre. Szerelvényünk hossza körülbelül 28 méter, magassága pedig 4,5 méter volt...
 
Lovarda - Kárász
2016. NOVEMBER
Újonnan épülő lovardához szállítottunk fa gerendákat a Baranya megyében található Kárászra. A terepviszonyok és a szállítmány hossza következtében némileg nehézkes volt a bejutás a lerakodási helyszínre, azonban tapasztalt sofőrünknek és kísérőnknek köszönhetően ezt az akadályt is sikerrel vettük…
 
ASA - Multimédiás kiadvány
2016. NOVEMBER
Az egyik fő partnerünk, az ASA Építőipari Kft. nemrégiben egy multimédiás folyóiratot jelentettet meg, melyben vállalkozásunk is szerepet kapott (7.oldal). A kiadványt PDF formátumban az alábbi linkre kattintva Önök is megtekinthetik.
ASA - Építőipari Kft. (PDF)

ASA Építőipari Kft. - Minőség és innováció az építésben!
" Specialitásunk a vasbeton szerkezetek tervezése, előregyártása és építése, projektek teljes körű generálkivitelezése, ipari padlók építése, bonyolult, vegyes, előre gyártott és monolit vasbeton szerkezetek kombinációja és az építőipari vállalkozási tevékenység. "
www.asa.hu
 
Építési projekt - Bécs
2016. NOVEMBER
Konczi Lajos sofőr kollégánk örökítette meg a 25. fuvarunkat, amit az osztrák főváros XI. kerületében található Simmeringer Hauptstraße 168-172. cím alá szállítottunk. A 22500 négyzetmétert lefedő építési területen lakóépületek és egy játszótérrel ellátott óvoda létesül majd a közeljövőben...
 
Cuxhaven
2016. NOVEMBER
Ismételten egy külföldi megbízatásunknak kell eleget tennünk. Magyarországról és Szlovákiából egyaránt szállítunk a németországi Cuxhaven-be szerkezeti elemeket. Már eddig is több mint 60 fuvaron vagyunk túl, melyek 90%-a speciális. A PROJEKT pedig még csak nemrég vette kezdetét...

A Siemens szélturbina komponens gyárat épít a németországi Cuxhavenben
" A Siemens körülbelül 200 millió eurót ruház be a tengeri szélturbina komponensek előállítására szolgáló, első németországi gyártó létesítményének megépítése céljából. Az üzemben a vállalat következő generációs szélturbináinak gondoláit fogják gyártani... "
bővebben

" Az északi tengerhez közeli CUXHAVEN halászati és tengeri hajózási szempontból is fontos kikötőváros, az Elbán felhajózva ugyanis Hamburg kikötőjébe juthatnak el a vízi járművek... "
 
Dél-balatoni vasút korszerűsítés
2016. NOVEMBER
Vállalkozásunk jelenleg a Balatonszárszó - Balatonszemes közötti vasútvonal zajvédő falainak beépítését végzi. Az adott szakaszon a teljes kivitelezést mi bonyolítjuk le, tehát a gyártósorról lekerülő elemek helyszínre történő szállításán kívül a megfelelő helyre történő behelyezés is a mi feladatunk...

" A legmodernebb technológiával folyik a dél-balatoni vasútvonal újabb, Szántód-Kőröshegy–Balatonszentgyörgy közötti, 53 km-es szakaszának fejlesztése.


Az állomásokon magasperonok épülnek, ezért a csomaggal, kisgyerekekkel utazóknak, illetve az időseknek is biztonságos és kényelmes lesz a ki- és beszállás, átépülnek és biztonságosabbá válnak a közúti szintbeli kereszteződések, a környékbeliek életminősége pedig – a beépítendő rugalmas rezgéscsillapító sínágyazat és a zajvédő falak jóvoltából – a zajterhelés csökkenésével nagymértékben javul.


Balatonszemes és Balatonlelle felső között új, második vágány építésével segítik elő a vasúti forgalom zavartalanságát. Szántódon, Balatonszárszón, Balatonsze­mesen, Balatonbogláron, Fonyódon, Bala­tonfenyvesen, Balatonmáriafürdőn és Balatonberényben összesen mintegy 15 km hosszban zajárnyékoló falat, illetve több mint 30 km hosszban rugalmas, rezgéscsillapító sínágyazatot telepítenek a kritikus helyeken, a vasúti közlekedés okozta zaj és rezgés mérséklése, a környéken élők nyugalma érdekében..."
bővebben
 
Sasad Liget Lakópark
2016. OKTÓBER
Ezúttal fővárosunk XI. kerületében található SASAD LIGET Lakópark közeljövőben megvalósuló új épületegyütteséhez szállítottunk építési anyagokat...

"A Sasad Liget Lakópark a XI. kerületben, a Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát (Sasad) kertvárosi lakóövezetében épül. A lakópark környezete infrastrukturálisan kitűnően ellátott, a közvetlen közelben iskolák, bankok, bevásárlóközpont, rendelő, gyógyszertárak találhatóak, a belvárosba való gyors és egyszerű bejutást pedig számos autóbuszjárat valamint a nemrég átadott M4 Metró biztosítja..."
www.sasadliget.hu
 
VÚSCH Klinika bővítés - Kassa
2016. OKTÓBER
Utunk ezúttal Szlovákiába vezetett. Hamarosan új épületben működhet a Kelet-szlovákiai Ér- és Szívsebészeti Klinika, a "VÚSCH". Az épületet egy új, négyszintes komplexummal egészítik ki, melyhez a betonelemek egy részét cégünk szállította a helyszínre Kiskunlacházáról...
 
Cégbemutató - Ferro-Sped 2000 Kft.
2016. OKTÓBER
Vállalkozásunk jelenlegi és jövendőbeli ügyfelei számára egy képes cégbemutató összeállítással próbál kedveskedni, mely videó formájában honlapunkon is megtekinthető...
Legújabb szerzeményünk
2016. SZEPTEMBER
A közelmúltban lehetőségünk nyílt tovább bővíteni gépjármű flottánkat. A speciális fuvarok közúti biztosításához használt járműparkunk egy Renault Trafic kishaszonjárművel bővült...
 
Kamionos találkozó - Szeged
2016. JÚLIUS
Bérces Tamás kollégánknak köszönhetően a július 15-17. között Szegeden megrendezésre került XXVI. Nemzetközi Kamionos Country Találkozón is képviseltette magát cégünk...
 
OFA - Ragadd meg a kulcsot!
2016. JÚLIUS
Vidéki Roadshow - 7.állomás - Szeged
 
HÉV szállítás
2016. JÚLIUS
Egy esztendővel ezelőtt lehetőségünk nyílt egy 4 tengelyes, beépített sínekkel rendelkező pótkocsi beszerzésére, amely gyári felhajtórámpával rendelkezik, így kötött-pályás mozdonyok, vasúti kocsik mozgatására is használható. Ezúttal egy HÉV szerelvény elszállításáról láthatnak pár pillanatképet...
 
OFA - Ragadd meg a kulcsot!
2016. JÚLIUS
Vidéki Roadshow - 6.állomás - Miskolc
 
35 méteres daruelem
2016. JÚNIUS
A hónap végére is maradt egy különleges képösszeállításunk. Ezúttal extrém hosszú, 35 méter feletti daruelemek Dunaújvárosból Kecskemétre való átszállításáról kellett gondoskodnunk...
 
OFA - Ragadd meg a kulcsot!
2016 .JÚNIUS
Vidéki Roadshow - 4.állomás - Székesfehérvár
 
OFA - Ragadd meg a kulcsot!
2016. JÚNIUS
Vidéki Roadshow - 3.állomás - Nyíregyháza
 
OFA - Ragadd meg a kulcsot!
2016. JÚNIUS
Vidéki Roadshow - 2.állomás - Kecskemét
 
OFA - Ragadd meg a kulcsot!
2016. JÚNIUS
Vidéki Roadshow - 1.állomás - Békéscsaba
 
Sportoltunk
2016. JÚNIUS
A Ferro-Sped 2000 Kft. is képviseltette magát az SW Umwelttechnik által május végén megrendezésre került kispályás labdarúgó tornán. Csapatunk ugyan végül lemaradt a dobogóról, azonban ahogy mondani szokták..."Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!"
 
OFA - Ragadd meg a kulcsot!
2016. MÁJUS
Több százan ragadták meg a kulcsot az OFA nKft. által megrendezésre kerülő Hivatásos Gépjárművezető képzési program budapesti állásbörzéjén. Több mint 500 meghívott egyén több mint 40 munkáltató közül találhatta meg leendő munkaadóját. (forrás: www.ofa.hu)
 
Ismét egy 3 tengelyes MAN
2016. MÁJUS
Szépszámú gépjármű flottánkat - egy új beruházásnak köszönhetően - tovább tudtuk bővíteni. Az új jövevény egy Bogie Lift emelhető tengellyel ellátott MAN TGX 26.480 nyergesvontató...
 
40 méteres szerelvény
2016. ÁPRILIS
Az idei esztendő sem múlhat el különleges megbízatások nélkül. Ezen összeállításunkban egy gigantikus, 40 méter hosszú elem szállításáról teszünk közzé pár pillanatképet...
 
Új Hidegkúti Nándor Stadion építése
2016. FEBRUÁR
Hamarosan egy ultramodern multifunkcionális létesítményt vehet birtokba az NBI-es bajnokságban szereplő MTK Budapest FC labdarúgó csapata. Az új Hidegkuti Nándor Stadion építési munkálatai gőzerővel haladnak, melyben cégünk is tevékenyen részt vállal...
Tachográf oktatás (2016)
2016. FEBRUÁR
Január végén és február elején a Ferro-Sped 2000 Kft sofőr alkalmazottai tachográf képzésen vettek részt. A közlekedés biztonság érdekében megtartott előadások az újonnan létesített előadótermünkben kerültek lebonyolításra...
 
 
 
0036 (29) 564-085
www.ferrosped.hu
 
transport@ferrosped.hu
facebook.com/FerroSped2000Kft
 
/
2016 - Ferro-Sped 2000 Kft - Minden jog fenntartva