Ferro-Sped 2000 Kft. - Fuvarozó és Szállítmányozó Kft
 
 
 
   
KARRIER
 

SZERETSZ VEZETNI, DE NEM AKARSZ
HETEKIG TÁVOL LENNI A CSALÁDODTÓL?

Olyan lelkes és elhivatott tehergépkocsi vezetőket keresünk, akik szívesen járnák be új járműveinkkel Dabasról hazánkat és a környező országokat. C+E kategóriás jogosítvány és GKI kártya megléte feltétel, de ha megfelelsz és szeretnél velünk dolgozni, akkor akár előmeneteli lehetőségeket is tudunk felkínálni. A megfelelő tapasztalat megszerzésével speciális autóinkat is vezetheted, ehhez megteremtjük neked a körülményeket!

NÉZD MEG HOGYAN TELIK MUNKATÁRSAINK
EGY-EGY NAPJA A "FERRO-SPED"-NÉL.

AMIT TUDUNK ÍGÉRNI

-
 
Nem hétvégézünk. A fuvarjaink nem tartanak hetekig, így nem kell hosszú időket távol töltened a családodtól. Járműveink a dabasi telephelyünkön parkolnak, innen indulsz, és ide érkezel.
 
-
 
Járműparkunk átlagos életkora 3 év, minden vontatónk hálófülkés, euro V, EEV illetve VI környezetvédelmi besorolású. Fuvarjaidat a jól felszerelt, egységes, szolidan matricázott, elegáns megjelenésű járműveinken teljesítheted.
 
-
 
Versenyképes fizetést kínálunk, amely a befektetett munkáddal és szorgalmaddal tovább nőhet. Támogatjuk, ha szeretnél fejlődni, és nagyobb, speciálisabb járművekre ülnél, és komolyabb fuvarokat vállalnál. Az ehhez szükséges tapasztalatok megszerzésében is számíthatsz a segítségünkre, ha kitartóan dolgozol.
 
-
  Családi vállalkozásként közvetlen légkörben telnek a dolgos hétköznapok.

NÉZD MEG A JÁRMŰPARKUNKAT, EZEKEN FOGSZ DOLGOZNI

AMIT VÁRUNK TŐLED

   
-
  pontos, precíz munkavégzés
 
-
  érvényes E kategóriás jogosítvány
 
-
  digitális tachográf kezelési ismerete
 
-
  rendezett, ápolt megjelenés

OLVASD EL MUNKATÁRSAINK TÖRTÉNETEIT, AKIK ELMESÉLIK,
HOGY MILYEN A HANGULAT A FERRO-SPED-NÉL!

"Szeretek itt dolgozni, mert biztos a fizetés, amiért megdolgozunk megkapjuk. Nőttek a bejelentett bérek, ami nagyon pozitív, de a cafeteria juttatás is jó lenne. Évek során sokat fejlődött a cég. Jó csapat dolgozik itt, mind az irodában, mind a sofőrök között."
"Családias hangulatú a cég, személy szerint szeretek itt dolgozni. Megfelelő a géppark, pontos a fizetés. Megbízható cégnek tartom."
"Nagyon szeretek itt dolgozni, jó a környezet, a kollegák és a körülmények. Évek során jobb lett a cég. Ez fizikálisan meglátszik a járműflottán."
"A cégnél körülbelül 1 éve egy szemléletváltás volt, aminek mindenki örül. Sok pozitívumot hozott magával a bejelentett bérek növekedése és a munkába járási költségtérítés fizetése terén."
 

ÉRDEKEL, HOGY MILYEN MUNKÁKBAN LESZ RÉSZED
A FERRO-SPED-NÉL?


Nézd meg ezt a projektet, ilyen változatos feladatokra számíthatsz,
ha a csapatunk tagja leszel!
 

HOGYAN JELENTKEZHETSZ?


Az Önéletrajzokat az alábbi e-mail címre várjuk: 

recepcio@ferrosped.hu


Ha pedig esetleg további kérdésed van a munkával kapcsolatban
keresd Varga Tibort, logisztikai vezetőnket az alábbi telefonszámon!


0036 (30) 900-1085
 
 
0036 (29) 564-085
www.ferrosped.hu
 
transport@ferrosped.hu
facebook.com/FerroSped2000Kft
 
/
/
Ferro-Sped 2000 Kft - Minden jog fenntartva