Vállalkozásunk a közelmúltban egy igen komoly elismerésben részesült. Az E.ON-Hungária 2017-ben is elismerte az év legjobb hazai beszállítóit. A "III. Indirekt beszállító" kategóriában a Ferro-Sped 2000 Kft. is díjazott lett. A kitüntető oklevet cégvezetőnk, Suhajda Tamás személyesen vehette át

Újabb elismerés

Vállalkozásunk a közelmúltban egy igen komoly elismerésben részesült.

Az E.ON-Hungária 2017-ben is elismerte az év legjobb hazai beszállítóit.

A “III. Indirekt beszállító” kategóriában a Ferro-Sped 2000 Kft. is díjazott lett. A kitüntető oklevet cégvezetőnk, Suhajda Tamás személyesen vehette át…

Az E.ON immár kilencedik alkalommal ismerte el a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítóit. A vállalatcsoport idén hét kategóriában osztotta ki a díjakat összesen 15 hazai cégnek.

Az energiaszolgáltató célja, hogy a beszállítók rendszeres elismerésével megmutassa, a hazai vállalkozások is a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, innovatív és sikeres szolgáltatást nyújtanak.

Az E.ON hosszú ideje elkötelezett a magyar piac és a fenntartható, biztonságos energiaszolgáltatás iránt, és fontos számára, hogy olyan partnerekkel dolgozzon, akik a vállalat működéséhez hasonlóan a minőséget, a megbízhatóságot és az innovációt képviselik. Éppen ezért indította útjára 2009-ben az E.ON Év beszállítója díjat a kiemelkedő teljesítményt nyújtó partnerei részére. A vállalat az elismerést minden évben azon beszállítóknak adja oda, akik folyamatosan magas színvonalon, a szerződésekben meghatározott feltételek szerint végzik beszállításaikat, és külön erőfeszítéseket tesznek a hatékonyabb együttműködés érdekében. A díjak odaítélésekor fontos szempont volt a komplex szállítói értékelési rendszer, valamint az igénylők és a beszerzők személyes megítélése.

forrás: https://beszerzes.hu/2017/03/09/dijazta-beszallitoit-az-e-on/

III. Indirekt beszállító

díj: FM-sys.hu Kft.
oklevél: Ferro-Sped 2000 Kft.
oklevél: PBS

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK