Ezúttal egy valóban különleges megbízatásban lehetett részünk. Egy ritkaságnak számító magyar tengeralattjárót kellett Mosonmagyaróvárra elszállítanunk. A katonai kinézettel rendelkező, SR93H jelzésű Polaris Delta a hétvégi Szent László Napok 2018 rendezvényen került kiállításra...

Polaris Projekt

Ezúttal egy valóban különleges megbízatásban lehetett részünk.

Egy ritkaságnak számító magyar tengeralattjárót kellett Mosonmagyaróvárra elszállítanunk.

A Polaris Delta SMN SR93H hosszú évek alatt tervezett és tökéletesített óceáni tengeralattjáró volt, amely magyar legénységével, magyar zászló alatt indult veszélyes, kalandos és méltán nagy érdeklődéssel várt világ körüli útjára. Elsődleges feladata az volt, hogy az ötfős legénységével átkeljen az észak-nyugati átjárón és az északi mágneses sarokra eljuttasson egy magyar nemzeti színű bójazászlót, amely valójában egy elektromos ujjlenyomat, egy rádióállomás. A tengeralattjáró személyzete az út során a Föld mágnesességének változásait  mérte, továbbá adatokat gyűjtött bolygónk éghajlatváltozásáról is.

forrás: http://tengerikajak.net

A katonai kinézettel rendelkező, SR93H jelzésű Polaris Delta a hétvégi Szent László Napok 2018 rendezvényen került kiállításra.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK