Egy kis bepillantást nyerhettek egy üzemcsarnok építésének kulisszái mögé azok, akik Újhártyán közelében találkoztak az elmúlt három hétben a Ferro-Sped szerelvényeivel. Nem mindennapi látvány volt, ahogy a munkatársaink minden este négy külön-külön egy-egy hatalmas betonelemmel megrakott járművel indultak útnak a Rehau épülő üzemcsarnoka felé.

Éjszakai óriásfuvarok

Egy kis bepillantást nyerhettek egy üzemcsarnok építésének kulisszái mögé azok, akik Újhártyán közelében találkoztak az elmúlt három hétben a Ferro-Sped szerelvényeivel.

Nem mindennapi látvány volt, ahogy a munkatársaink minden este négy külön-külön egy-egy hatalmas betonelemmel megrakott járművel indultak útnak a Rehau épülő üzemcsarnoka felé.

Az egyes szerelvények 39 méter hosszúra nyúltak.

Az ilyen hosszú rakomány esetén nem csak a járművezető felelőssége, hogy pontosan és biztonságosan elérjen a szállítmány a célhelyre, hanem egy csapat dolgozik a fuvarokon.

A körforgalmak és a szűkebb kereszteződések bizony nem egyszerűen teljesíthetőek egy közel negyven méterre nyúló szerelvénnyel, így ilyenkor szakkísérőink útzár mellett, külön távirányítóval segítenek a sofőröknek, hogy biztonságosan elforduljanak.

Az ilyen mega elemek szállítása felelősségteljes munkát követel a cég legprofibb alkalmazottjaitól, és mi büszkék vagyunk rá, hogy a Ferro-Sped munkatársai sikerrel oldották meg ezt a feladatot is.

Nézzétek meg a képes és videós beszámolónkat a szállításról!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK