Mint mindenkinek, a december nekünk is az ajándékozásról és a segítségnyújtásról szól. Ilyenkor mi is azon törjük a fejünket, hogy hogyan járulhatnánk hozzá ahhoz, hogy mindenkinek szép legyen az ünnepe. Ez volt a legkedvesebb szállítmányunk az évben! Idén a Vitafort Kft.-vel karöltve gyűjtést szerveztünk, hogy minél több olyan tartós élelmiszert, kinőtt, de jó állapotban levő ruhát, cipőt, játékot tudjunk összeszedni, amelyet tovább tudunk ajándékozni az arra rászorulóknak.

Karácsonyi ajándékfuvar

Mint mindenkinek, a december nekünk is az ajándékozásról és a segítségnyújtásról szól.

Ilyenkor mi is azon törjük a fejünket, hogy hogyan járulhatnánk hozzá ahhoz, hogy mindenkinek szép legyen az ünnepe. Ez volt a legkedvesebb szállítmányunk az évben!

Idén a Vitafort Kft.-vel karöltve gyűjtést szerveztünk, hogy minél több olyan tartós élelmiszert, kinőtt, de jó állapotban levő ruhát, cipőt, játékot tudjunk összeszedni, amelyet tovább tudunk ajándékozni az arra rászorulóknak.

Nagy örömünkre a saját dolgozóink, partnereink és a környékbeliek, illetve a Vitafort Kft. és az ő munkatársaik is nagy lelkesedéssel vágtak bele a gyűjtésbe, így egy kamiont meg tudtunk pakolni az összegyűlt tartós élelmiszerrel, ruhaneművel és játékkal.

Ezzel a csomaggal indultunk el a Mikulásgyárba, hogy átadjuk a manóknak az adományunkat, hogy azok olyan családokhoz jussanak el, akiknek nagy szükségük van erre a támogatásra, hogy szebb legyen karácsonyuk. Nagy élmény volt számunkra a Mikulásgyár nyüzsgése, és hogy láttuk, hogy mennyien segítenek. Örömünkre szolgált, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk!

Köszönjük a támogatás és a sok felajánlást a családok nevében is!

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

BLOG

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK