A túlméretes fuvarokat nem mindig azért kérnek tőlünk, mert a szállítmányt hosszú, távoli célállomásra kell vinni, egyszerűen csak azért, mert a szállításra váró rakomány olyan méretű, hogy lehetetlen más eszközökkel megoldani a mozgatásukat. Nagykanizsán is egy ilyen eset történt, ahol egy gigantikus acélszerkezetet kellett a telephelyen belül mozgatni, ezért szükség volt olyan járműszerelvényekre, amelyek alkalmasak az óriási rakomány szállítására és egy csapatra, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek.

A rövid fuvar sem kicsi fuvar, sőt

A túlméretes fuvarokat nem mindig azért kérnek tőlünk, mert a szállítmányt hosszú, távoli célállomásra kell vinni, egyszerűen csak azért, mert a szállításra váró rakomány olyan méretű, hogy lehetetlen más eszközökkel megoldani a mozgatásukat.

Nagykanizsán is egy ilyen eset történt, ahol egy gigantikus acélszerkezetet kellett a telephelyen belül mozgatni, ezért szükség volt olyan járműszerelvényekre, amelyek alkalmasak az óriási rakomány szállítására és egy csapatra, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Ilyenkor nincsen szükség engedélyekre az úton szállításhoz és járműkíséretre sem, csak a járműveinkre és a kollégáink szakértelmére, hogy a hatalmas elemet biztonságosan és gyorsan a kívánt helyre mozgassuk.

Munkatársaink számos nagyméretű rakománnyal találkoztak már, de mindig megdöbbentő és megtisztelő ilyen impozáns szerkezeteket látni és segédkezni a szállításukban.

A 36 méter hosszú, 4 méter széles és 3 méter magas acélszerkezetet a nagykanizsai telephely egyik szerelőcsarnokából egy másikba kellett vinnünk, ahol további szerelési munkák várják.

Reméljük, hogy a kész szerkezet szállításáról is beszámolhatunk Nektek!

 

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK