A DAF magazinjának legújabb számában a márka partnereiként a Ferro-Sped-ről is készült egy bemutatkozó cikk, ahol örömmel osztottuk meg a tapasztalatainkat a járműveikkel kapcsolatban. 2014-ben, a járműparkunk bővítése során több szempontot is figyelembe vettünk a döntés előtt. Fontos volt a megfelelő rendelkezésre állás, a kiváló szervizháttér és megbízható alkatrészellátás, hogy ügyfeleinket mindig pontosan, magabiztosan ki tudjuk szolgálni.

Büszkén vezetjük DAF járműveinket

A DAF magazinjának legújabb számában a márka partnereiként a Ferro-Sped-ről is készült egy bemutatkozó cikk, ahol örömmel osztottuk meg a tapasztalatainkat a járműveikkel kapcsolatban.

2014-ben, a járműparkunk bővítése során több szempontot is figyelembe vettünk a döntés előtt. Fontos volt a megfelelő rendelkezésre állás, a kiváló szervizháttér és megbízható alkatrészellátás, hogy ügyfeleinket mindig pontosan, magabiztosan ki tudjuk szolgálni.

Emellett természetesen a sofőrjeink kényelmére is gondoltunk. Mindenképpen olyan járműveket szerettünk volna, amelyeknek nem csak ügyfeleink és a cégünk látják hasznát, de a munkatársaink is örömmel vezetnek.

Nem volt elhanyagolható a környezetvédelmi besorolás sem, hiszen a Ferro-Sped mindig tudatosan próbálja csökkenteni ökolábnyomát.

A DAF-tól ezekre az igényekre kaptunk olyan válaszokat és megoldásokat, amelyek meggyőztek minket. Ezt a döntésünket azóta sem bántuk meg, sőt, ha lehet felülmúlták az elképzeléseinket.

Az ügyfélszolgálat és szervizháttér elsőrangú, tehát a járműveink mindig rendelkezésre állnak.

Ez sofőrjeinknek és a partnereinknek is megnyugtató.

A modern flotta tehergépkocsi vezetőinket is lenyűgözte, főleg az olyan kényelmi extrák megléte, mint az állóklíma, amelyet az ő kényelmükre építettünk be a kocsi fülkékbe.

Már a 125 járművet számláló flottánkból 50 DAF gyártmányú, és idén 42 új DAF XF 480 Space Cab típusú kocsit vásároltunk.

Továbbra is jó szívvel fogjuk ajánlani a DAF járműveket és újabb beszerzéseket tervezünk partnereink és munkatársaink megelégedésére!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK