Mindig nagyon örülünk, amikor a munkánkkal egy olyan kezdeményezéshez járulhatunk hozzá, amely az emberek mindennapjait könnyíti meg, vagy teszi szebbé. A legutóbbi fuvarunk egy ilyen projekthez kapcsolódott. A legutóbbi fuvarunk egy ilyen projekthez kapcsolódott. 2014-ben, a járműparkunk bővítése során több szempontot is figyelembe vettünk a döntés előtt. Fontos volt a megfelelő rendelkezésre állás, a kiváló szervizháttér és megbízható alkatrészellátás, hogy ügyfeleinket mindig pontosan, magabiztosan ki tudjuk szolgálni.

Kamionnal a jobb gyalogos közlekedésért

Mindig nagyon örülünk, amikor a munkánkkal egy olyan kezdeményezéshez járulhatunk hozzá, amely az emberek mindennapjait könnyíti meg, vagy teszi szebbé.

A legutóbbi fuvarunk egy ilyen projekthez kapcsolódott.

A budapesti, azon belül is a XIII. kerülte lakói már régóta várják azt a gyalogos hidat, amely a Hajdú utcát és a Tahi utcát köti össze a Rákos patak felett.

A szabadidős létesítményekkel szegélyezett szakasz a pataknak eddig csak a népi kezdeményezésre elhelyezett pallón volt átjárható, így tudták megközelíteni a lakók és az ide látogatók a két parton kialakított játszóteret, kávézókat és kutyafuttatót valamint futópályát.

A most elkészült gyalogos híd erre biztonságosabb, hangulatosabb és élhetőbb megoldást kínál.

A híd egy 24 méter hosszú kész faszerkezet volt, amelyet a Ferro-Sped járműve szállított a rendeltetési helyére a Hajdú utca végére, ahol daruval emeltük be a hidat a patak fölé.

Az impozáns gyalogoshíd most már hamarosan szebbé teheti a kerületben lakók kikapcsolódását a környéken!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK