Újabb szaklapban beszélt Suhajda Tamás ügyvezetőnk a Ferro-Sped történelméről és a fuvarozói piac legaktuálisabb témáiról. A NavigátorVilág rendszeresen felméri a hazai közúti fuvarozókat, hogy elkészítse éves ranglistáját. A Ferro-Sped már a múltkori listán is az előkelő 33. helyen szerepelt, de az idei árbevételünkkel már a Top 30-beli helyezésre számítunk.

A fuvarozói piac régen és most

Újabb szaklapban beszélt Suhajda Tamás ügyvezetőnk a Ferro-Sped történelméről és a fuvarozói piac legaktuálisabb témáiról.

A NavigátorVilág rendszeresen felméri a hazai közúti fuvarozókat, hogy elkészítse éves ranglistáját.

A Ferro-Sped már a múltkori listán is az előkelő 33. helyen szerepelt, de az idei árbevételünkkel már a Top 30-beli helyezésre számítunk.

A szaklap kérdezte Suhajda Tamást a cég immár majd két évtizedes fuvarpiaci jelenlétéről, többek között arról is, hogy hogyan sikerült nem csak átvészelni, de sikerrel felemelkedni a válság időszakaiból.

A múlt után a jelen aktuális szakmai témáira tért át a beszélgetés, elsőként a krónikus gépjárművezető hiányra, amellyel kapcsolatos meglátásait is megosztotta a NavigátorVilággal ügyvezetőnk. Itt kiemeltük, hogy milyen programmal igyekszünk a szakmát és a saját pozícióinkat is vonzóbbá tenni a sofőrök számára.

A fuvarozókat jelenleg a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer és a szakszervezet fuvardíj-emelési javaslata foglalkoztatja a leginkább, ezekről is érkezett kérdés. Elmondtuk, hogy hogyan érintették ezek az intézkedések az iparágat, és azon belül is minket.

Megtisztelő volt a Navigátorvilágnak beszélnünk az iparágról és a cégünkről, amelyre mi is, és a dolgozóink is büszkék lehetnek.

Ha egy kis bepillantást szeretnél a fuvarozói piac hátterébe és a Ferro-Sped működésébe és értékeibe, akkor mindenképpen olvasd el a cikket.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK