Nagyspeciális munkák terén rendszeres megrendelőnk, a Hexa-Metal Kft, akinek már idén is 31 fuvarral segítettük a munkáját, amiből 27 túlméretes is volt. A cég mindig visszatér hozzánk, mert a feladataikat mindig megbízhatóan határidőre, pontosan teljesítjük.

Visszatérő fuvarok és ügyfelek

Nagyspeciális munkák terén rendszeres megrendelőnk, a Hexa-Metal Kft, akinek már idén is 31 fuvarral segítettük a munkáját, amiből 27 túlméretes is volt.

A cég mindig visszatér hozzánk, mert a feladataikat mindig megbízhatóan határidőre, pontosan teljesítjük. A gyümölcsöző együttműködést mi sem bizonyítja jobban, minthogy a tavalyi évben összesen 133 fuvart vittünk nekik belföldre és külföldre egyaránt, aminek közel 90%-a túlméretes volt.

Most a 900 km-re fekvő romániai Braila-ba kérték 2 óriási daruelemet szállítását, amelyek egyenként 28,1 m hosszúak és 3 méter szélesek voltak, valamit 12,5 tonnát nyomtak.

A romániai szállítások az utak minősége miatt gyakran kihívást jelentenek, de a szakértő csapatunknak nem okozott problémát a helyszínre szállítás. A rendeltetési helyükön a már elkészült daruk emelték helyre az újabb társukat.

Két tapasztalt sofőrrel és a saját segítőinkkel indítottuk útnak a nagyspeciális 3+3 tengelyes széthúzható pótos szerelvényeket Balmazújvárosból, amelyet a határon a román kollégák kísértek tovább. Az utazás szerencsére meglepetésektől mentesen telt, és a szállítmány határidőre, pontosan megérkezett az ügyfélhez, aki elégedettségének bizonyítékaként újabb munkákra kért fel minket.

Mindig öröm számunkra, ha hosszú távon tudunk együttműködni ügyfeleinkkel, mert alaposabban meg tudjuk ismeri az igényeket, így még jobb szolgáltatást tudunk nyújtani nekik.

Ezért célunk, hogy minden szállítmányunk esetében olyan minőségben dolgozzunk, hogy megbízóink bizalommal térjenek vissza hozzánk az újabb feladatokkal.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK