Tavaly szeptemberben jelentették be a Rehau új üzemének építését Újhartyánban. Az autóipari cégnek 7 éven belül ez a második üzeme Magyarországon, ahová 2020-ig 727 új munkatársat várnak. A 65 000 négyzetméteres csarnoképületben műanyag szerkezetű autóipari termékek gyártása folyik majd neves márkák számára.

Mi is építjük a REHAU új üzemét

Tavaly szeptemberben jelentették be a Rehau új üzemének építését Újhartyánban. Az autóipari cégnek 7 éven belül ez a második üzeme Magyarországon, ahová 2020-ig 727 új munkatársat várnak.

A 65 000 négyzetméteres csarnoképületben műanyag szerkezetű autóipari termékek gyártása folyik majd neves márkák számára.

Az építkezés a bejelentés és a szeptember 14-i alapkőletétel előtt már pár héttel elkezdődött, azóta dolgozunk együtt az autóipari óriással. 

A 10 hónapi közös munka alatt nem kevesebb, mint 570 fuvarnyi építőanyagot, betonelemet és egyéb anyagokat jutattunk el a beruházás helyszínére.

Az egyik ilyen szállításról látványos drónfelvétel is készült, amelyen madártávlatból láthatjátok a 30 méteres betonelemek szállítását végző Ferro-Sped szerelvénysort.

Ez a típusú szállítmány tette ki a túlméretes fuvarjaink többségét az együttműködés alatt, összesen 300 ilyen betonoszlopot vittünk az újhartyáni építkezés helyszínére.

Az egyes szerelvényekből álló autósor így is impozáns látványt nyújtott, de ha mindezeket egyszerre kellett volna eljuttatni a rendeltetési helyére, akkor egy közel 10 km-es konvojjal érkeztünk volna.

Az építkezés még zajlik, de hamarosan megnyitja a kapuit az üzem, amelyen megtiszteltetés volt együtt dolgozni és bízunk benne, hogy a jövőben is sok ilyen szép nagy munkát oldhatunk meg közösen az SW Umwelttechnik-kel.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK