Számunkra mindig is elismerése méltó volt az a munka, amelyet dolgozóink a cégünk sikerességébe, eredményességébe fektetnek. Ez most külső elismerést is kapott. A KKV TOP 100 minden évben kiválasztja a magyar KKV piac öt szektorából (Kereskedelem, Szolgáltatás, Ipar, Építőipar, Mezőgazdaság) azt a 100 céget, amely az üzleti eredményei és a szakmai zsűri szerint a legjobb teljesítményt nyújtotta.

Magyarország top vállalkozásai közé kerültünk

Számunkra mindig is elismerése méltó volt az a munka, amelyet dolgozóink a cégünk sikerességébe, eredményességébe fektetnek. Ez most külső elismerést is kapott.

A KKV TOP 100 minden évben kiválasztja a magyar KKV piac öt szektorából (Kereskedelem, Szolgáltatás, Ipar, Építőipar, Mezőgazdaság) azt a 100 céget, amely az üzleti eredményei és a szakmai zsűri szerint a legjobb teljesítményt nyújtotta.

A magyarországi KKV piac elég zsúfolt – összesen 1,1 millió vállalkozásról beszélünk – ezért a 12 000 vállalkozást tömörítő 1%-ba is nehéz bekerülni. De itt még a számok döntenek, a 1%-ból azonban szakmai zsűri választja ki a legjobb 100-at.

Büszkék vagyunk rá, hogy a 2018/19-es üzleti évben a Szolgáltatás kategóriában a Ferro-Sped 2000 Kft. az 52. helyen szerepel ebben a ranglistában.

A KKV TOP 100-ba azok a cégek kerülhettek be, akikről azt találta a zsűri, hogy a cég eredményes, nincs adóssága, megbízhatóan fizeti az alvállalkozóit – és érdemes vele üzletet kötni, mert területének egyik legjobbja. Büszkék vagyunk rá, hogy erről tanúsítványt is kaphattunk, hiszen a megbízhatóság és a korrekt üzlet mindig is elsődleges szempont volt a cégfilozófiánkban.

Köszönjük a munkatársainknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy a cégünk a legjobbak közé emelkedjen.

Bízunk benne, hogy jövőre már ennél is jobb eredményekről számolhatunk be!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK