Javában folyik az Újpesti Torna Egylet új jégcsarnokának építkezése, amihez munkánkkal mi is hozzájárultunk. Az egyesület új létesítményét az az igény hívta életre, hogy az ország egyik legeredményesebb jégkorong szakosztályának több edzésideje legyen a jégen. Mivel ezt a már használatban lévő csarnok már nem tudta kiszolgálni, ezért újabb kialakítása mellett döntöttek. Az új csarnok több jégidőt jelent a csapatoknak és már curling edzésekre is lesz lehetőség, amely sportágat egyre többen űzik Magyarországon.

Jég és beton – Épül az új jégcsarnok

Javában folyik az Újpesti Torna Egylet új jégcsarnokának építkezése, amihez munkánkkal mi is hozzájárultunk.

Az egyesület új létesítményét az az igény hívta életre, hogy az ország egyik legeredményesebb jégkorong szakosztályának több edzésideje legyen a jégen. Mivel ezt a már használatban lévő csarnok már nem tudta kiszolgálni, ezért újabb kialakítása mellett döntöttek.

Az új csarnok több jégidőt jelent a csapatoknak és már curling edzésekre is lesz lehetőség, amely sportágat egyre többen űzik Magyarországon.

A projektbe partnerünk révén kapcsolódtunk be, akik előre gyártott beton és vasbeton elemeket készítenek, és a jégcsarnokhoz is ők biztosították a gerendákat.

A jó munkakapcsolat már tavaly ősszel elindult köztünk és az üzem között, azóta több alkalommal is szállítottunk a megbízásukból túlméretes fuvarokat 27 méter hosszúságig más projektekhez. Elégedettségük okán a csarnok építéséhez szükséges elemek szállításához is minket választottak, de itt már 36 méteres fuvarokról volt szó.

Ez a hossz már extra nagy méretnek számít, de természetesen korszerű szerelvényeinknek és felkészült munkatársainknak ez sem okozhatott gondot, így magabiztosan vállaltuk a fuvart.

A szállítást két speciális szerelvénnyel végeztük (MAN vonató + ES-GE pótos szerelvény 3+4 tengelyen és Mercedes vontató + Faymonville pótos szerelvény 3+3 tengelyen) amelyek az 5 forduló alatt összesen 293,7 tonnát mozgattak meg Bóly és Budapest között.

A kötött szállítási határidők miatt a szerelvények mozgását és a kíséreteket precízen kellett megszervezni, hogy a vezetési és pihenési idők betartása mellett a munkát most is határidőre tudjuk teljesíteni. Szerencsére ezen a fronton is nagyszerű kollégákkal dolgozhatunk együtt, így az ügyfél megelégedésére a 10 db 36 méter hosszúságú gerenda már beépítésre várakozik a jégcsarnoknál.

Izgatottan várjuk a projekt befejezését, hogy magunk is megnézhessük a kész csarnokot!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK