Legutóbbi beszerzésünkben olyan eszközöket vásároltunk, amelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy újabb munkalehetőségeket teremtsünk, illetve hogy egyszerre több hasonló feladaton is dolgozhassunk. De a célunk sosem az, hogy éppen annyi legyen a munkaeszköz amennyire szükség van, hanem, hogy legyen még hova fejlődni!

Szerelvényből sosem lehet túl sok!

Van, aki a gardróbja felett állva mondja, hogy nincs mit felvennie, esetleg a szerszámosládája felett mereng, hogy nincs mivel dolgoznia. Mi a szerelvényeinkre tekintünk így…

Persze, ahogy a ruhásszekrény, vagy a garázs esetében sem igaz, hogy ne lenne megfelelő darab az alkalomhoz, úgy nálunk sem úgy van, hogy azért szerzünk be új szerelvényeket, mert nincs olyan, amivel dolgozhatunk.

De a célunk sosem az, hogy éppen annyi legyen a munkaeszköz amennyire szükség van, hanem, hogy legyen még hova fejlődni!

A megrendeléseink száma is szerencsére gyarapszik és a csapatunk is folyamatosan bővül, ezért töltjük fel mindig új szerelvényekkel a járműparkunkat. Nem szeretünk munkákat visszamondani azért, mert a munkához illeszkedő pótkocsi éppen egy másik megbízást teljesít, ezért azon igyekszünk, hogy mindenből több, mint elegendő legyen!

A legutóbbi beszerzésünkben is olyan eszközöket vásároltunk, amelyek nem páratlanok az eszközparkunkban, de lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyszerre több hasonló feladaton is dolgozzunk, illetve újabb járművekkel újabb munkalehetőségeket teremtsünk.

A képeken a legújabb szerzeményeinket tekinthetitek meg, amelyek között van 2 darab normál kapcsolású nyerges vontató, 2 darab mega nyerges vontató, egy háromtengelyes nyerges vontató és 2 darab tartályos cement silo szerelvény.

A változatos járműparkunk így már bőven 130 saját szerelvény fölé emelkedett, amelyekre folyamatosan keresünk új munkatársakat, hogy minél gördülékenyebben ki tudjuk szolgálni azokat az ügyféligényeket, amelyek egyébként ezeket a beszerzéseket is indokolták.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK