Idén már harmadik alkalommal gyűltek össze partnereink és ügyfeleink csapatai, hogy egy barátságos mérkőzésekkel teli napon sportoljunk közösen. Az idő is kedvezett mind a focinak, mind a látványgrillezésnek, így remek hangulatban és formában vágtak bele a mérkőzésekbe a csapatok.

A fociban sem kispályázunk

Most se múlhatott el a tavasz, hogy ne rendeztük volna meg a Ferro-Sped Focikupát!

Idén már harmadik alkalommal gyűltek össze partnereink és ügyfeleink csapatai, hogy egy barátságos mérkőzésekkel teli napon sportoljunk közösen.

Az idő is kedvezett mind a focinak, mind a látványgrillezésnek, így remek hangulatban és formában vágtak bele a mérkőzésekbe a csapatok.

A nyolc csapat a jó partneri kapcsolat és barátságok ellenére is komoly elszántsággal vetette bele magát a bajnokságba, de kiváló sportemberi magatartást tanúsítottak egymás iránt.

A három fordulós torna során az alábbi végeredmény alakult ki:

  1. Első Beton Kft.
  2. Merkbau Építőipar és Kereskedelmi Kft.
  3. ASA Építőipari Kft.
  4. Vitafort Zrt.
  5. MKB Euroleasing
  6. SW Umwelttechnik Magyarország Kft.
  7. Ferro-Sped 2000 Kft.
  8. Creaton Magyarország

Gólkirályt is avattunk: a III. Ferro-Sped Focikupán K. Tóth Gyula, az Első Beton csatára lőtte a legtöbb gólt a mérkőzések során, így ő vehette át a kupát!

Külön gratuláció illeti a Merkbau kapusát, Molnár Istvánt, aki úgy lett a bajnokság legjobb hálóőre, hogy az előző nap eltörött az ujja, és mégis kiváló védőteljesítményt nyújtott végig a meccseken!

Az izgalmakat nem csak a helyszínen, de a Facebook oldalunkon is átélhették rajongóink, hiszen egy Totó keretében tippelhettek a mérkőzések végkimenetelére. Számos helyes tipp mellett hárman ajándékokkal is gazdagodtak: Kispál István, Csorba Norbert és Forgácsné Bálint Andrea focis ereklyéket nyertek a Ferro-Sped-től.

További nagy gratuláció illeti az összes csapatot a lelkes, vidám és sportszerű játékért! Reméljük, hogy jövőre is találkozhatunk mindannyitokkal a IV. Ferro-Sped Focikupán!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK