Általában nem vállalunk költöztetést, hiszen a szerelvényeink inkább nagyobb rakományokra vannak berendezkedve, de ez a mostani fuvar különleges feladatnak ígérkezett, így kivételt tettünk. Itt ugyanis nem egy hagyományos áttelepülésről volt szó, hanem egy teljes Liebherr Mobilmix 2.25 keverőüzem költöztetéséről. Megbízó partnerünkkel régóta jó kapcsolatot ápolunk, de a fuvarjaink általában ömlesztett és zsákos cement szállításából állnak.

Költöztetünk is!

Általában nem vállalunk költöztetést, hiszen a szerelvényeink inkább nagyobb rakományokra vannak berendezkedve, de ez a mostani fuvar különleges feladatnak ígérkezett, így kivételt tettünk.

Itt ugyanis nem egy hagyományos áttelepülésről volt szó, hanem egy teljes Liebherr Mobilmix 2.25 keverőüzem költöztetéséről.

Megbízó partnerünkkel régóta jó kapcsolatot ápolunk, de a fuvarjaink általában ömlesztett és zsákos cement szállításából állnak. Ez a munka azonban a fent említett termékek előállításához is használt üzemegység áttelepítését jelentette, ami egészen más jellegű szerelvények bevonását tette szükségessé.

A keverőüzem siló és egyéb épületelemekből áll, amelyek könnyen szétszerelhetőek, de mozgatni őket már nem ilyen egyszerű. A munkában további kihívást jelentett, hogy az összes elem átszállítására Körmendről Tiszaújvárosba csak két napunk volt.

A feladat ezért összetett és pontos szervezést kívánt, valamint a megfelelő szerelvények körültekintő kiválasztását igényelte, amelyeknek mind precízen, időben kellett a felrakodási helyre érkezniük a zavartalan felpakolás érdekében.

A csapatunk végül 17 fuvarral tudta megoldani a gyors költözést: 3 db alacsony platós MEGA szerelvény, 1-1 db tréler, 4 tengelyes mélybölcsős pótos szerelvény és egy 3+6 tengelyes szerelvény, valamint 6 db kisspeciális szerelvény tette ki a brigádot.

Folyamatos kapcsolattartással a megbízóval és a lerakodási helyszínnel végül lehetővé tette, hogy a csakis saját szerelvényekből és kísérőkből álló járműsor akadálytalanul és pontosan megérkezzen Tiszaújvárosba, hogy az új helyén újra összeszerelésre kerüljön az üzem.

Örülünk, hogy a partnerünknek nem csak a szokványos fuvarjainkkal, de ehhez a rendhagyó költözéssel is tudtuk segíteni a munkáját!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK