Dabasi lévén mindig nyitva tartjuk a szemünket a helyi hírekre és igényekre, és figyeljük, hogy hol tudunk segíteni, tenni a közösségünkért. Különösen kedves nekünk, ha a helyi kisgyermekeknek tudunk örömet okozni, ezért társultunk be a Dabasi Bóbita Óvodának szebbé tenni a kertjét.

Új kertet kaptak az ovisok

Dabasi lévén mindig nyitva tartjuk a szemünket a helyi hírekre és igényekre, és figyeljük, hogy hol tudunk segíteni, tenni a közösségünkért.

Különösen kedves nekünk, ha a helyi kisgyermekeknek tudunk örömet okozni, ezért társultunk be a Dabasi Bóbita Óvodának szebbé tenni a kertjét.

Lelkesítő a kezdeményezés, hogy az ovisok megismerkedhetnek a kerti munkákkal, kertészkedéssel és a növényekkel a mindennapi feladataik között. Az óvodapedagógusok szerint a kertészkedés nem csak a növényekkel kapcsolatos munkafolyamatokra, és feladatokra tanít meg, hanem erősíti a közösségi összetartozást, a természet szeretetét és a felelősségérzetet is a kis lurkókban.

Mindezeket megismerve örömmel álltunk mi is a kezdeményezés mögé, hogy az óvoda új magas ágyásokat kapjon, amelyet friss zöldségek és virágok beültetésével tettek az óvónők és a dadusok színesebbé a gyerekeknek.

A kert szépítéséhez az óvodának magaságyásokra volt szüksége, és a kellő mennyiségű anyag Győrből Dabasra történő leszállításában kérték a Ferro-Sped segítségét.

A megvalósult kert gyönyörű szép lett, és már hajtanak is a növények.

Az ovisok lelkesen gondozzák őket, és mindannyiunk jutalma a mosolyuk, ahogy öntözik és ápolják a kertet!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK