A Ferro-Sped által a közelmúltban megrendezett focikupát követően egy újabb kispályás labdarúgó tornán vehetett részt a sofőrjeinkből és munkatársainkból álló csapat. A Ferro-Sped által a közelmúltban megrendezett focikupát követően egy újabb kispályás labdarúgó tornán vehetett részt a sofőrjeinkből és munkatársainkból álló csapat.

Újabb Focikupán vettünk részt

A Ferro-Sped által a közelmúltban megrendezett focikupát követően egy újabb kispályás labdarúgó tornán vehetett részt a sofőrjeinkből és munkatársainkból álló csapat.

Az SW Umwelttechnik Magyarország által szervezett III. SW Labdarúgókupa május 31-én Dabason, az FC Dabas Sportközpontjában, a Wellis Sportparkban került lebonyolításra.

A 12 csapatos  torna végeztével a legjobbnak járó kupa a Market csapatához került, második helyezett a Delta Hungária lett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Strabag csapata állhatott fel. 

A Ferro-Sped legénysége végül a középmezőnyben végzett, ami mindenképpen előrelépés a legutóbbi megmérettetéshez képest, így kijelenthetjük, formálódik a csapat!

Remélhetőleg a jövőben megrendezésre kerülő focitornákon még jobban tudunk majd szerepelni és egyszer talán már akár a döntőig is el tudunk majd menetelni.

Hajrá Ferro-Sped!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK