Szombathelyen megújul a Sportliget. A sportolási lehetőségek bővülnek az Aranypatak mentén létesülő sétány és kocogó pályával, telepített tornaeszközökkel, egy szabadtéri fitnesz tornapályával, valamint egy aszfaltozott felületű görkorcsolyapályával, illetve akadálymentes gyalogos kapcsolat jön létre a Csónakázó-tó területével az Aranypatakon keresztülívelő gyalogoshíd megépítésével.

Gyalogoshidat vittünk a szombathelyieknek

Szombathelyen megújul a Sportliget.

A sportolási lehetőségek bővülnek az Aranypatak mentén létesülő sétány és kocogó pályával, telepített tornaeszközökkel, egy szabadtéri fitnesz tornapályával, valamint egy aszfaltozott felületű görkorcsolyapályával, illetve akadálymentes gyalogos kapcsolat jön létre a Csónakázó-tó területével az Aranypatakon keresztülívelő gyalogoshíd megépítésével.

Ez utóbbi projektben segítettünk a faszerkezet helyszínre szállításával.

A gyalogoshíd készen, teljes szélességében és hosszúságában került felrakodásra Dinnyésen. Megbízónk egy régi partnerünk volt, akitől nem csak fuvarokat kapunk, de 3 autóját forgatjuk fix alvállalkozóként. Partner kapcsolatunkra való tekintettel most is ránk gondolt, amikor ezt a túlméretes elemet kellett szállítani.

A projektben kihívást jelentett a gyalogoshíd 3,8 m szélessége, amely nem csak túlméretessé tette a rakományt, de a kísérőknek is kihívást jelent egy ilyen elemet levinni a lerakóig.

A faszerkezet nem csak szélességében, de egyéb paramétereiben is hatalmas volt. A 20,4 m hosszúságú híd, több mint 10 tonnát nyomott. Az elemet 3+4 tengelyes nagyspeciális szerelvénnyel oldottuk meg, ami egy MAN vontatóból és ES-GE pótkocsiból állt. A szerelvényt 2 saját kísérőnk támogatta a munka során.

A híd a kihívások ellenére természetesen pontosan leszállításra került és már a helyére is került.

A Sportliget felújításának befejeztével a szombathelyiek is kipróbálhatják és élvezhetik a szebb, jobb sport és szórakoztató központot.

A beruházás jelenlegi állapotáról és a beépített gyalogoshídról itt olvashattok többet:
https://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/uj_hid_aranypatak_sportliget_epitkezes

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

VIDEO 1

VIDEO 2

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK