Persze mi nem versenyzőként vettünk részt, csupán szurkoltunk a magyar résztvevőnek, Kiss Norbinak, és ámultunk a több mint 25 000 fős tömegen, akik kilátogattak június 22-én és 23-án Mogyoródra, hogy együtt megtekintsék a versenyt, ahol a kamionok hajmeresztő mutatványokat hajtottak végre, és részt vegyenek a kicsiknek és nagyoknak szóló egyéb programokon.

Idén sem hagytuk ki a FIA kamionos EB-t

Az idei évben sem hagyhattuk ki a FIA Kamion Európa bajnokságot és Fesztivált, ahol a nehézsúlyú járművek csapnak össze a pályán, és ahol a kisebb járgányok is megmutathatják, milyen erő lakozik bennük.

Persze mi nem versenyzőként vettünk részt, csupán szurkoltunk a magyar résztvevőnek, Kiss Norbinak, és ámultunk a több mint 25 000 fős tömegen, akik kilátogattak június 22-én és 23-án Mogyoródra, hogy együtt megtekintsék a versenyt, ahol a kamionok hajmeresztő mutatványokat hajtottak végre, és részt vegyenek a kicsiknek és nagyoknak szóló egyéb programokon.

A Ferro-Sped egy Mercedes típusú kis speciális szerelvénnyel vonult ki, és amellett, hogy a kamionok kiállításán lehetőséget biztosítottunk a gépjármű megtekintésére, illetve fotózásra, még a Kamionkorzóba is beneveztünk.

A Kamionkorzó minden évben megteremti az alkalmat, hogy civil kamionok is kipróbálhassák, hogy milyen érzés a Hungaroringen körözni.

Sok más céggel együtt a Ferro-Sped kamionja is ott rótta a köröket, ahol a versenyző járgányok, igaz sokkal lassabban.

Az esemény minden évben nagyon kellemes élmény nekünk, hiszen a remek programok mellett lazább körülmények között találkozhatunk, beszélgethetünk a kilátogató kollégákkal, és összefuthatunk korábbi sofőrökkel és munkatársakkal is.

Ti is kint voltatok az V. FIA Kamion Európa-bajnokság és Fesztiválon?

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK