A Ferro-Spednél mindig igyekszünk olyan ügyekben szerepet vállalni, amelyben mi is elkötelezetten hiszünk. A véradás egy ilyen ügy, és úgy gondoltuk, hogy a munkatársaink is örömmel állnak mellénk ebben.

A szegedi kamionos ünnepen jártunk

A Nemzetközi Kamionos Country Találkozó a kamionosok egyik nagy ünnepnapja, ahol a hatalmas járgányok rajongói találkozhatnak a szeretett járművekkel és vezetőikkel is.

Mi sem maradhattunk le róla mivel egyrészt kamionosok vagyunk, de nagyobb részt rajongók.

A nagyszabású eseményt immár 29 alkalommal tartották meg a Szegeden, a Ferro-Sped negyedik éve vesz részt a rendezvénysorozaton.

A kamionos felvonulás mellett koncertek, terepügyességi verseny, fagyinyaló vetélkedő hölgyeknek, sörivó bajnokság férfiaknak, kötélhúzás, kamionhúzás, kamion-szépségverseny és szkander is színesítette a programokat.

Az izgalmas versenyek és zenei produkciók mellett természetesen maguké a járműveké volt a főszerep. Több cég is kivonult azokkal a kamionokkal, amelyekre a legbüszkébb.

A Ferro-Sped három járművel képviseltette magát ezek közül kettő DAF típusú volt, egy pedig egy Mercedes, amely a Hungaroringen is járt a múlt hónapban.

Mivel a kamionok szerelmesei mind kint voltak a háromnapos rendezvényen Szegeden, ezért nem lepődtünk meg, hogy a Ferro-Sped kitelepülését nem csak a jelenlegi kollégáink, hanem a volt sofőrjeink is meglátogatták.

Sőt a szemfülesebb látogatók kihasználták az alkalmat, hogy a Ferro-Sped kamionokkal is fotózkodjanak és ezekkel a fényképekkel pályázzanak a legutóbbi fotós nyereményjátékunkon is. Ügyes.

Mindig öröm, ha az ember azonos érdeklődésű emberekkel rajonghat valamiért, ezért alighanem a szegedi esemény állandó résztvevői leszünk.

Ha veled nem találkoztunk az idén, akkor jövőre mindenképpen keress meg minket, és készítsd te is ilyen remekfotókat a járműveinkkel, mint a lentiek.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK