Itt a Ferro-Spednél hiszünk benne, hogy egy közúti szállítmányozással foglalkozó cég is lehet zöld, ha mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehetőségeihez képest figyeljen a környezetünkre. Már korábban is számos intézkedést tettünk, hogy a telephelyünk, az irodánk és a munkafolyamataink is zöldek legyenek, ennek első és legfontosabb eleme maga a járműparkunk.

Újabb zöld lépést tettünk

Itt a Ferro-Spednél hiszünk benne, hogy egy közúti szállítmányozással foglalkozó cég is lehet zöld, ha mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehetőségeihez képest figyeljen a környezetünkre.

Már korábban is számos intézkedést tettünk, hogy a telephelyünk, az irodánk és a munkafolyamataink is zöldek legyenek, ennek első és legfontosabb eleme maga a járműparkunk.

A flottánk 90%-a a jelenlegi legkedvezőbb, EURO 6 környezetvédelmi besorolású, és azt tervezzük, hogy a fennmaradó 20%-ot is hamar leváltjuk olyanokra, amelyek kevesebb terhet rónak a bolygónkra munkánk során.

A gumigazdálkodásunkban is előtérben szerepelnek a környezetvédelmi szempontok és a felelős vízfelhasználással is igyekszünk csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat.

Régóta terveztük, hogy a szelektív hulladékgyűjtés bevezetésével ismét egy lépéssel közelebb jutunk ahhoz, hogy zöld vállalatnak nevezhessük magunkat.

A múlt hónapban végre beérett a tervünk, és a sárga műanyag hulladékgyűjtők kihelyezésre kerültek a telephelyen, az irodában és a sofőröknek is.

Ezekkel, és a szintén kihelyezett konténerekkel már külön tudjuk gyűjteni a papír és műanyaghulladékot.

Bízunk benne, hogy ez nem csak a munkahelyen lesz így, de jó példával járhatunk elől a munkatársak előtt is, hogy otthon is gyűjtsék szelektíven a szemetet.

Itt persze nem állunk meg, reméljük, hogy hamarosan beszámolhatunk a további tervezett környezetvédelmi projektjeink megvalósulásáról is.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK