Nem minden munka megy teljesen akadálytalanul, de annál elégedettebbek vagyunk mi is és az ügyfelünk is, ha ezek ellenére is megoldjuk a feladatokat. A legutóbbi munkánk során több nem várt esemény is nehezítette a teljesítést. Már maga a megbízás sem volt egyszerű, hiszen a partnerünk azt kérte, hogy a 8 db 4 méter széles beton keretelemet egy napra szállítsuk át Szolnokról Holládra, az autópálya mellé.

Készülj a váratlanra is, ha túlméretet szállítasz!

Nem minden munka megy teljesen akadálytalanul, de annál elégedettebbek vagyunk mi is és az ügyfelünk is, ha ezek ellenére is megoldjuk a feladatokat.

A legutóbbi munkánk során több nem várt esemény is nehezítette a teljesítést. Már maga a megbízás sem volt egyszerű, hiszen a partnerünk azt kérte, hogy a 8 db 4 méter széles beton keretelemet egy napra szállítsuk át Szolnokról Holládra, az autópálya mellé.

Megbízónk március óta dolgozik velünk együtt, azóta 220 fuvart szállítottunk le neki, amelyből 27 speciális is volt. Mivel már ismert minket és a flottánkat, tudta, hogy nem fog gondot jelenteni, hogy az összesen 184,3 tonna súlyú elemeket ugyanazon a napon, egyszerre juttassuk el a rendeltetési helyükre.

Amikor ennyi fuvart és a hozzá tartozó kíséretet kell egy napon belül leszervezni, az mindig kihívás, de szerencsére a munkatársainknak már nagy tapasztalata van a komplex esetekben.

A probléma akkor lépett fel, amikor a felrakodáshoz használt daru meghibásodott, így a pótlása miatt az egyébként jól megszervezett felpakolás hosszú órákra elhúzódott, így csak a késői órákban végeztünk vele. A munkatársak kitartóan, éjszakába nyúlóan dolgoztak, hogy a fuvart határidőre, pontosan tudjuk teljesíteni, ahogyan ígértük.

Arra gondoltunk, hogy ezután már zökkenőmentesen fog zajlani a leszállítás, az elemek meg is érkeztek rendben, de a lepakolás újabb megpróbáltatás elé állított minket, a lerakodáshoz használt daru ugyanis az előző munka során tönkrement. Mivel az autópályát nem foglalhattuk el a várakozó járműveinkkel, ezért azon kívül kellett várakoznunk egy napot, amíg megérkezik az új daru és újra lezárják az autópályát, hogy kirakodhassunk.

A daruk meghibásodásai miatt ugyan nem várt csúszásokkal fejeztük be a projektet, de mivel a részünkről pontosan teljesítettük a feladatot, ezért az ügyfél is elégedettségét fejezte ki.

Ha túlméretet szállítasz, akkor mindig precízen és pontosan kell tervezned, de szükség van rugalmasságra és jó problémamegoldó készségre is, hogy a váratlan helyzetekre is tudjunk reagálni. Munkatársaink most ez utóbbit bizonyították.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK