A nyár a kamionos találkozók évszaka, de mind közül a munkatársaink talán a hajdúszoboszlóit várták a legjobban. Kollégáink minden évben részt vesznek a három napos kamionos rendezvényen, ahol az ország minden tájáról érkeznek a járművek és sofőrjeik. Idén a Ferro-Sped csapat négy kamionnal vonult fel

Nyárzáró kamionos találkozó Hajdúszoboszlón

A nyár a kamionos találkozók évszaka, de mind közül a munkatársaink talán a hajdúszoboszlóit várták a legjobban.

Kollégáink minden évben részt vesznek a három napos kamionos rendezvényen, ahol az ország minden tájáról érkeznek a járművek és sofőrjeik. Idén a Ferro-Sped csapat négy kamionnal vonult fel VIII. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és drift bemutatón, amelyeket Flach Mihály, Czikó László, Kovács Ferenc és Beke Róbert vezette.

Munkatársaink beszámolója alapján idén több mint 300 jármű gyűlt össze Hajdúszoboszlón, vezetőik közül pedig már sokan régi ismerősként köszönthették egymást. 

A sofőrök mellett a változatos programokat a családjaik is élvezhették, mert a gyerekekkel és párjaikkal közösen látogattak el a rendezvényre.

Ez a találkozó egy igazi közös szenvedélye a kamionosoknak, így természetes, hogy a mi munkatársaink nem csak felvonultak, de a szervezésben is szerepet vállaltak, hogy minél jobban sikerüljön a nap. Flach Mihály például a kordonok szállításában segédkezett vasárnap a gyorsulási verseny előtt.

A kint lévő csapathoz további kollégák is csatlakoztak, így együtt tudták élvezni a versenyeket, a közös sütés-főzést és az esti táncos mulatságokat.

A Ferro-Spedes alakulat kiválóan érzete magát a szívügyüknek tartott rendezvényen, mi pedig örömmel biztosítjuk a részvételüket minden évben.

Bízunk benne, hogy jövőre ugyanekkor-ugyanitt még nagyobb csapat gyűlik össze, hogy közösen ünnepeljék a kamionok iránti rajongásukat.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK