A fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó Navigátorvilág szaklap évente áttekinti a piacot,  hogy a szereplői milyen eredményeket értek el, és hogyan alakul a fuvarozói körkép. A múltkori lista alkalmával a Navigátorvilág egy interjút is készített Suhajda Tamás ügyvezetővel, amelyről  korábban írtunk.

A TOP 30
fuvarozóban vagyunk!

A fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó Navigátorvilág szaklap évente áttekinti a piacot,  hogy a szereplői milyen eredményeket értek el, és hogyan alakul a fuvarozói körkép.

A múltkori lista alkalmával a Navigátorvilág egy interjút is készített Suhajda Tamás ügyvezetővel, amelyről  korábban írtunk. Itt elolvasható.

A szállítmányozókkal foglalkozó legutóbbi ranglistán 2018-ban a Ferro-Sped Kft. a 33. helyet foglalta el.

Ez a lista a 2017-es eredmények alapján készült, és a rangsorolás szempontja a forgalom, valamint az éves árbevétel volt. Emellett figyelik a létszámot is, de ez nem játszik szerepet a lista rangsorolásában.

Az előző cikk megjelentekkor azt tűztük ki célul, hogy a következő ranglistán már a legjobb harminc között kapunk majd helyet, és ez a növekedésünk ütemével reális vállalásnak is tűnt.

Nagyon örülünk, hogy az a növekedés, amiért minden nap dolgozunk, és amit mi és a munkavállalóink is folyamatosan tapasztalunk igazolás nyert azzal is, hogy a legutóbbi felmérésen, a 2018-as év teljesítménye alapján, már a 25. helyen vagyunk!

Ha a listát jobban megnézzük, akkor azt is láthatjuk, hogy sok a nem magyar tulajdonú cég is benne. A csak hazai fuvarozói cégekkel szűkített rangsorban már a 16. helyen lennénk!

Nagyon büszkék vagyunk a munkatársainkra: sofőrökre és irodai dolgozókra egyaránt, hogy közös munkával ilyen látványosan fejlődhetünk évről-évre.

A következő cél a TOP 20 lesz!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK