Precizitás, ügyesség és tapasztalat. Ezekre a tulajdonságokra van szüksége egy túlméretes kamion sofőrjének, és ebben méretettek meg a kamionvezetők, hogy elnyerjék a Magyarország legjobb sofőrje címet.

Magyarország TOP 10 sofőrje között a miénk!

Precizitás, ügyesség és tapasztalat. Ezekre a tulajdonságokra van szüksége egy túlméretes kamion sofőrjének, és ebben méretettek meg a kamionvezetők, hogy elnyerjék a Magyarország legjobb sofőrje címet.

A Ferro-Sped munkatársai közül többen is jelentkeztek a versenyre, amihez munkáltatóként biztosítottuk azt a támogatást, amivel előre juthatnak a megmérettetésben.

Az elméleti kör után az elődöntőben is drukkolhattunk Ferro-Spedes sofőrnek, hiszen a versenyben a legtovább Pilisi Róbert kollégánk jutott, aki a döntőben is részt vett, és végül a kilencedig helyig jutott!

A tíz döntőbe jutott kamionsofőrnek először nyolc feladatot kellett teljesítenie a verseny fináléján, amelyek közül néhány valóban kreatív volt, mint például a darts vagy a bójadöntés. A finom motorikát igénylő feladatokhoz sorolható továbbá a bójákkal kijelölt helyre történő tolatás, a deszkára állás és a sávváltás is.

A vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági feladatok sem maradhattak el: a vészfékezés és az Aquaplaning próbára tette a versenyzőket.

Robi kiválóan teljesített a versenyben, így kiérdemelte a döntőbe jutó versenyzőknek a Ferro-Sped által felajánlott 250 000 Ft-os pénzjutalmat, amit Suhajda Tamástól vehetett át.

A bónusz mellett Robi fogja kapni azt a limitált kiadású full extrás DAF nyerges vontatót is, amivel az autógyár a cég a 10 éves piacvezetői státuszát ünnepli. Az speciálisan felszerelt járművet a kiemelt ügyfeleknek kínálták megvásárlásra. Amikor megvettük, még nem tudtuk, hogy ki fogja vezetni, de Robi fantasztikus teljesítményét látva egyértelműen rá esett a választás.

Az új autót januártól vezetheti, amivel bízunk benne, hogy még az eddiginél is kellemesebb munkakörülményeket tudunk neki biztosítani!

Köszönjük Robinak és minden jelentkezőnek, hogy a versenyrészvételükkel remekül képviselték a Ferro-Spedet!

Jövőre ugyanígy!

További információ: 5 TENGELYEN BIZTOS KÉZZEL (2019)

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

5 TENGELYEN BIZTOS KÉZZEL (Keressük Magyarország legjobb kamionsofőrjét!)

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK