Festői környezetben, az ausztriai Wolfgang-Tó mellett került sor az OMV Village idei rendezvényére, amelyen a Ferro-Sped is képviseltette magát. Az OMV meghívására érkezett Suhajda Tamás, ügyvezető igazgatónk a Felső-Ausztriában található Wolfgangsee-hez, hogy a digitalizációról beszélgessen a résztvevőkkel, és hallgasson meg előadásokat az iparág kiemelt szereplőitől.

Digitalizáció a szállítmányozásban

Festői környezetben, az ausztriai Wolfgang-Tó mellett került sor az OMV Village idei rendezvényére, amelyen a Ferro-Sped is képviseltette magát.

Az OMV meghívására érkezett Suhajda Tamás, ügyvezető igazgatónk a Felső-Ausztriában található Wolfgangsee-hez, hogy a digitalizációról beszélgessen a résztvevőkkel, és hallgasson meg előadásokat az iparág kiemelt szereplőitől.

A digitalizáció már a szállítmányozásban is megkerülhetetlen téma és egyre nagyobb kihívást jelent a változó világgal lépést tartani.

A digitális éra nem csak a magánéletünkben, hanem abban is érezteti hatását, ahogy a partnereinkkel, üzletfeleinkkel kommunikálunk, ahogy üzleteket kötünk, és ahogy az ügyfeleink viselkednek.

Mi a Ferro-Spednél úgy gondoljuk, hogy a fejlődés záloga, hogy lépést tartsunk ezekkel a trendekkel, így örömmel vettük az idei tematikát és fogadtuk el a felkérést, hogy többet tudjunk meg a témáról és a digitális jövőben várható változásokról és lehetőségekről.

A kiváló társaság és a tartalmas beszélgetések mellett olyan előadóktól hallgathattunk meg inspiráló előadásokat, mint a „Repülő Finn” Mika Hakkinen, vagy a Wikileaks egyik megalapítója Daniel Domscheit-Berg, illetve beszélt még Stefan Menneric,  az FC Bayern München Media, Digital and Communication igazgatója.

A kiváló programok során számos új élménnyel és ötlettel gazdagodtunk, amelyek biztosan a Ferro-Sped fejlődését fogják támogatni a következő időszakban.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK