Szeretjük, ha a munkatársaink a munkán túl és értékes és jó kapcsolatot ápolnak, ezért ha tehetjük, lehetőséget teremtünk a közös programokra. Pláne ha azokban vegyesen, az irodai munkatársak és sofőrök is részt vesznek, akik ritkábban tudnak találkozni.

Kívánság csapatépítő munkatársainknak

Szeretjük, ha a munkatársaink a munkán túl és értékes és jó kapcsolatot ápolnak, ezért ha tehetjük, lehetőséget teremtünk a közös programokra.

Pláne ha azokban vegyesen, az irodai munkatársak és sofőrök is részt vesznek, akik ritkábban tudnak találkozni. Ezért amikor a 6 fős csapat előállt az ötlettel, hogy a Ferro-Sped színeiben indulnának a 23. Csabai Kolbászfesztivál kolbászkészítő versenyén támogattuk őket ebben.

A brigád lelkesen készült a megmérettetésre, és a Nemzetközi Kolbászgyúró versenyen a Munkácsy sátorban el is készítette a pályamunkáját a lelkesen szurkoló és kóstoló Ferro-Spedes kollégákból és rokonokból álló kísérőcsapat mellett.

A feladat szerint egyedi ízesítésű kolbászt kellett készíteni a zsűrinek és a csapatnak is a kapott húsból és alapanyagokból.

A csapatunk kreatívan értelmezte a feladatot, de a képek is mutatják, hogy milyen jó volt a hangulat, és a kolbász is kiválóan sikerült. Díjat ugyan nem hozott haza a Ferro-Sped csapat, de nagyon erős volt a mezőny, és a versenyen több mint 1000 indulóból kellett kiválasztani a legjobbakat, így nem bánkódtunk, hogy nem kerültünk a legjobbak közé.

A mi szemünkben győztes volt az étek, és szívesen vesszük hasonló finomság elkészítését a közös főzéseken is!

A saját szurkolótáborunk mindenesetre közönségdíjasnak szavazta meg.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK