Az eszközbeszerzéseink során általában két dolog motivál minket: egyrészt az, hogy amivel már rendelkezünk jobb legyen és hatékonyabban tudjunk dolgozni vele, másrészt, hogy ne maradjon olyan feladat, amire nincsen megfelelő eszközünk. Októberben és novemberben mindkét szempont szerint frissítettünk a flottánkon. Ezért amikor a 6 fős csapat előállt az ötlettel, hogy a Ferro-Sped színeiben indulnának a 23. Csabai Kolbászfesztivál kolbászkészítő versenyén támogattuk őket ebben.

BLOG

Új eszközök a még jobb ügyfél-kiszolgálásért

Az eszközbeszerzéseink során általában két dolog motivál minket: egyrészt az, hogy amivel már rendelkezünk jobb legyen és hatékonyabban tudjunk dolgozni vele, másrészt, hogy ne maradjon olyan feladat, amire nincsen megfelelő eszközünk.

Októberben és novemberben mindkét szempont szerint frissítettünk a flottánkon.

Pótkocsijaink megbízhatóan szolgáltak az elmúlt 12 évben, de most itt volt az ideje, hogy újabbra, és nagyobbra cseréljük őket. Novemberben 4 új Faymonville pótkocsi érkezett a telephelyünkre, és további 4 db érkezik 2020 januárjában, amelyek cégünk új zászlóshajói lettek/lesznek, hiszen még megfelelőbben képviselik azt az elvünket, hogy minden eszközünknek maximálisan meg felelni az ügyfelek és a feladatok szabta igényeknek.

Az új pótkocsikkal már akár 34 méter hosszú gerendákat, acélszerkezeteket is tudunk szállítani! A korábbi pótkocsijaink nyugdíjba vonulnak, és már az új szerelvényekkel találkozhattok az utakon.

A másik nagyobb beszerzésünk egy új darus autó volt. Egy új partnerünk megrendelése tette szükségessé, hogy az egyébként is tervezett beszerzést most indítsuk el. A korábbi darus autóknál lényegesen nagyobb teherbírású az új nyerges vontatóra szerelt daruval, így már saját magunk is el tudjuk végezni a nagyobb, súlyosabb szállítmányok rakodását is.

Ezzel a beszerzéssel egy magasabb szintre emeltük a daruzási üzletágunkat is, megnyitva a lehetőséget új projekteknek, illetve a már meglévő munkáink magasabb szintű kiszolgálásának.

Az új eszközöket hamarosan be is fogjuk vetni élesben, amiről nektek is be fogunk számolni!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK