Talán már mondhatjuk, hogy a betonelemek szállítása rutinfeladatnak számít a kollégáknak, hiszen ez talán az egyik legjellemzőbb speciális fuvartípusunk. Persze, ahogy a legtöbb ilyen szállítmány, ez sem mindennapi, így bármennyire is sokszor csináljuk, mindig tartogat kihívásokat.

Újabb gyár, újabb fuvarok

Talán már mondhatjuk, hogy a betonelemek szállítása rutinfeladatnak számít a kollégáknak, hiszen ez talán az egyik legjellemzőbb speciális fuvartípusunk.

Persze, ahogy a legtöbb ilyen szállítmány, ez sem mindennapi, így bármennyire is sokszor csináljuk, mindig tartogat kihívásokat.

Mi persze a kihívásokat szeretjük a legjobban, ezért is vagyunk lelkesek, ha újabb megbízást kapunk, még akkor is, ha hasonlóban már volt részünk korábban.

A legutóbbi nagyobb betonelem szállításunk során a Komáromi Akkumulátorgyár építéséhez volt szüksége a partnerünknek a járműveinkre. Megrendelőnk jól ismeri már a munkánkat, hiszen csak idén 379 fuvarral támogattuk, ami azt jelenti, hogy átlagosan minden nap szállítottunk neki, nem is egy fuvart!

Persze a szállítások nem egyesével és minden nap történtek, de büszkék vagyunk rá, hogy a partnereinknek olyan szolgáltatást tudunk adni, amely miatt az újabb és újabb megbízások esetén is ránk gondolnak.

A rutin tehát mind az együttműködés, mind a szállítandó elemek tekintetében megvolt. Az aktuális projekt esetében a szegedi telephelyről kellett Komáromba vinnünk 22 autónyi rakományt.

Az elemek hosszúsága 16 és 23,3 méter között mozgott és minden fuvar átlagosan 28,3 tonnát nyomott, ami azt jelenti, hogy a projekt során összesen több, mint 600 tonnát mozgattunk meg.

A maximum 24 méteres elemek 28 méter hosszú szerelvényeken utaztak Szegedről Komáromba, amelyet természetesen most is a saját kísérőink követtek figyelemmel.

Bízunk benne, hogy a jó együttműködés sokáig megmarad a megbízónkkal és a jövőre el tudjuk érni a 2 fuvar / nap átlagot is!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK