A számos speciális szerelvényünk és változatos feladataink egyben azt is jelentik, hogy nálunk minden munka más, amelyhez más-más sofőrök kellenek. A Ferro-Spednél igyekszünk mindenkinek megtalálni azt a feladatot és azt a járművet, amit a legkomfortosabban vezethet, és ami a leginkább megfelel az igényeinek, tapasztalatának és karrier céljainak.

Egy sofőr karrierútja nálunk

A számos speciális szerelvényünk és változatos feladataink egyben azt is jelentik, hogy nálunk minden munka más, amelyhez más-más sofőrök kellenek.

A Ferro-Spednél igyekszünk mindenkinek megtalálni azt a feladatot és azt a járművet, amit a legkomfortosabban vezethet, és ami a leginkább megfelel az igényeinek, tapasztalatának és karrier céljainak.

A kezdetek

A nálunk kezdő sofőrök először általában normál nyitott nyerges szerelvényen dolgoznak. Így kezdett például Vadasi Csaba is, aki már 12 éve erősíti a Ferro-Sped csapatát. Ő az elsők között volt, amikor lehetőség nyílott a cégünknél, hogy egy speciális fuvareszközön kipróbálhassa magát. Akkoriban túlméretes falpanelokat szállítottunk. Ezután nagyobb kihívásokat keresett, és jelenleg is egy egyszer kihúzható nyerges pótkocsit húz.

Tóth Zoltán is a normál fuvarokkal indította nálunk a pályafutását 6 évvel ezelőtt, de hamar, már 3 hónap után gépszállító autókra ülhetett. Most kétszer széthúzható pótkocsikkal dolgozik, aminek az összes tengelye fordul. A legnagyobb elemeinket így szállítjuk.

Nyilván az egyik leggyakoribb ok arra, hogy elhagyják a normál pótkocsis szerelvényeket, és inkább az egyszer széthúzható, speciális szerelvények irányába lépnek, az a bérsáv emelkedése.

A nagyobb szakértelemmel, több odafigyeléssel és nagyobb felelősséggel járó különleges pótokat vezető sofőrjeink már egy magasabb bérsávba kerülnek. Ehhez persze kell az ambíció és az, hogy jól tudja kezelni a sofőr az új kihívásokat, váratlan döntési helyzeteket, és persze szüksége van arra a magabiztosságra, amit a normál szerelvényeken szerzett meg.

Ha a sofőröknek van igénye arra, hogy ezekre a járművekre kerüljenek, akkor mi támogatjuk őket ebben. A balesetmentes vezetés persze alapfeltétele annak, hogy előremozdíthassa a karrierjét a dolgozónk.

A szerelvényeink 70% speciális, széthúzható, így a sofőrök legtöbbjének ez a következő lépés a karrierjében, feltéve persze, ha szeretné. Saly Zoltán, aki 2007 óta dolgozik a cégünknél, például úgy fogalmazott, hogy ehhez kitartás, elszántság és merészség is kell. Ő szereti a kihívásokat. 

Voltak, akiket az akár 20-30%-kal magasabb bér, másokat pedig a modern új járművek és szerelvények győzték meg arról, hogy újabb szintet lépjenek a karrierjükben.

Így volt ez kollégánknál, Garai Albertnél is, aki 2010 óta a cégünk alkalmazottja. A megbízható modern eszközpark motiválta döntésében, bár ő kivételesen azonnal túlméretes szerelvénnyel kezdett el dolgozni. De egy másik esetben Vadasi Csabát például az új Schwarzmülleres pótkocsik csábították át a normál pótkocsis szállítmányoktól a speciális irányba.

Van még feljebb is

Tóth Zoltán a normál szerelvények után váltott a kétszer széthúzható pótkocsikra. Itt már a 20 méter feletti elemhossz sem számít kirívónak. „Kell, hogy legyen rálátása az embernek. Kell vakmerőség is. Szeretem csinálni, komolyabb és nagyobb feladat. Adrenalint ad, sosem unalmas, mindig új dologgal szembesülök.” – mondja.

A duplahúzós MAN-t vezető sofőrünk vállalta a kihívást, hogy a sofőr berkekben csak nagyspeces fuvarokat is szállítsa, és nem bánta meg. A bér is jobb, de a feladatok is komolyabbak, viszont cserébe ez az a terület, ahol a legkevésbé fordul elő a hétvégézés.

A darus autóink vezetése talán a legkeményebb feladat, de vannak a sofőrjeink között, akik kifejezetten erre jelentkeznek. Aki darus autóra szeretne ülni, azt rögtön levizsgáztatjuk és számíthat rá, hogy a bére is akár 30%-kal magasabb lesz a normál nyerges szerelvényekhez képest.

Mindenkinek testre szabott feladat

Mi a Ferro-Spednél büszkék vagyunk rá, hogy 2019-re a járműparkunk több, mint 125 vontatóból és 140 db pótkocsiból áll és ezzel nem csak az ügyfeleinket tudjuk maximálisan kiszolgálni, hanem a munkatársainknak és számos lehetőséget adunk, hogy megtalálja nálunk azokat a járműveket és feladatokat, amelyek számára a legjobban testhez állóak.

Mi mindig támogatjuk az előremenetelt, de tiszteletben tartjuk azt is, ha valaki a kényelmesen és jól érzi magát azon az autón, amit éppen vezet, és nem vágyik másra.

Mivel folyamatosan bővülünk, mindig fejlesztünk, és új eszközöket szerzünk be, ezért állandóan szükségünk van új sofőrökre, így ha Ön is kedvet érez arra, hogy az autóinkat vezesse, örömmel várjuk a jelentkezését!

Az álláslehetőséggel kapcsolatos további információért látogasson el karrier oldalunkra.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

AMENNYIBEN FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT...

CSATLAKOZZON
ÖN IS HOZZÁNK!

- TÖLTSE KI A JELENTKEZÉSI LAPOT!
- TÖLTSE FEL ÖNÉLETRAJZÁT!

...ÉS AMINT FELDOLGOZTUK AZ ADATOKAT,
FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

A meghirdetett pozícióra a jelentkezés lezárult.

A Ferro-Sped csapata folyamatosan bővül!

kövesd Facebook oldalunkat,
hogy értesülj aktuális állásajánlatainkról.