Az év végén számos programmal készültünk a munkatársainknak, hogy méltó módon megemlékezhessünk és megünnepelhessük 2019-et, amely az egyik legsikeresebb évünk volt. A szervizes fiúk egy hagyományteremtő gokartozás keretében mérték össze a tudásukat vezetés ügyileg, ahol a remek hangulat jól összehozta a brigádot. Azt mondták, hogy kiváló program, ezért lehet, hogy jövőre már többen is csatlakozunk hozzájuk.

Ünnepléssel zártuk és indítottuk az évet

Az év végén számos programmal készültünk a munkatársainknak, hogy méltó módon megemlékezhessünk és megünnepelhessük 2019-et, amely az egyik legsikeresebb évünk volt.

A szervizes fiúk egy hagyományteremtő gokartozás keretében mérték össze a tudásukat vezetés ügyileg, ahol a remek hangulat jól összehozta a brigádot. Azt mondták, hogy kiváló program, ezért lehet, hogy jövőre már többen is csatlakozunk hozzájuk.

A vasgyár és a vastelep dolgozóival együtt a műhelyben is lezártuk az évet egy finom bográcsos étel mellett.

Évzáró, évértékelő vacsorából sem volt hiány, egy alkalommal az alvállalkozóinkat invitáltuk meg az asztal mellé, hogy egy lazább alkalom keretében tudjuk jobban megismerni egymást. A másik vacsorán pedig az irodai dolgozókkal közösen buliztunk és beszélgettünk a 2019-es eredményekről és sztorikról.

Ezután egy hosszú pihenés következett, ahol a sofőrjeink is otthon tudtak tölteni egy-két hetet a családjukkal és szeretteikkel, majd január 3-án egy évnyitó mini-konferenciával indítottuk az esztendőt. Az idén a teljes létszám miatt a dabasi Sportcsarnok adott helyet a 2020-at elindító rendezvényünknek.

Nem csak a helyszín volt azonban különleges, de a program is.  A biztonság témaköre köré font tűz-és munkavédelmi, valamint a tachográf oktatáson túlmenően, idén Kiss Norbert, kétszeres Kamion-Európa-bajnok is elfogadta meghívásunkat, és előadásával, történeteivel színesítette a rendezvényt.

A hosszú pihenés után jó volt egy ilyen közös program keretében újra találkozni a munkatársakkal és közösen átbeszélni a 2020-as terveket.

Az ünnepi élménybeszámolókra is jutott idő, de január 6-án már teljes erőbedobással indultunk neki az újévnek, hogy idén még a tavalyinál is jobb évet zárjunk!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK