Az elmúlt években kezdtünk el dolgozni egy osztrák nagy múltú gyártó céggel, melynek zömében túlméretes szállítmányokat fuvarozunk Ausztriából az EU tagállamaiba. Ez esetben Regensburgba szállítottunk a BMW gyárának egy bővítéséhez.

A Ferro-Sped az osztrák piacon is remekel

Az elmúlt években kezdtünk el dolgozni egy osztrák nagy múltú gyártó céggel, melynek zömében túlméretes szállítmányokat fuvarozunk Ausztriából az EU tagállamaiba.

Ez esetben Regensburgba szállítottunk a BMW gyárának egy bővítéséhez.

Gyártó partnerünknek a 2019-es évben 86 fuvart teljesítettünk, amelyből 77 túlméretes megrendelés volt. Az osztrák piac mindig kihívást jelent, mert a határidők pontos betartása kiemelt fontosságú.

A legtöbb ausztriai cég súlyos kötbérrel bünteti a csúszásokat, ezért csak a legprecízebb munkát fogadják el. Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta partnerei lehetünk a gyártónak, egy olyan piacon, amely inkább a hazai, osztrák szállítmányozóknak kedvez, és ahova nehéz is bekerülni.

Boldogan mondhatjuk, hogy az elmúlt évben panasz és kötbér fizetés nélkül teljesítettünk minden megbízást a partnerünk felé, és bízunk benne, hogy jövőre is hasonló szép feladatokat kell majd megoldanunk.

A legutóbbi közös munkánkban az ausztriai helyszínről a németországi Regensburgig szállítottunk elemeket az ottani BMW gyár bővítéséhez. Összesen 7 fuvart kaptunk, amelyek közül 4 kisebb szerelvényeken is elfért, de három már csak a speciális pótokon tudott utazni, amelyhez külön engedélyeket is be kellett szereznünk. Egy szerelvényre több egymásra halmozott szerkezetet kellett erősítenünk, amelyet a kollégák biztonságosan rögzítettek.

Ezek a szerelvények közel 3,5 méter szélesek voltak, így a közutakon csak engedéllyel szállíthatóak. Ebben az esetben az osztrák és német hatóságokhoz kellett fordulnunk a papírokért.

Mindig figyelünk a pontosságra és a határidők pontos betartására, azonban a magas kötbérek miatt ebben a projektben nem volt megengedhető, hogy bármilyen fennakadás legyen.

A fuvarszervező munkatársak és a sofőrök tapasztalatának és precizitásának köszönhetően a tavalyi évi közös munkákhoz hasonlóan ez is időre érkezett, mindenki megelégedésére.

Bízunk benne, hogy a partnerünk idén is hasonló kihívások elé állít minket, hogy mindig résen legyünk.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK