Vannak a szívünknek kedves projektek, és még kedvesebb projektek, ez utóbbi ide tartozik. Egyrészt azért különleges, mert egy olyan gyártó ügyfelünknek szállítottunk, akinek a múlt évben már közel 600 fuvart vittünk, másrészt pedig a célállomás a „társcégünk” a Steel-Transz által épített csarnok volt.

Vasbetonelemek a Steel Transznak

Vannak a szívünknek kedves projektek, és még kedvesebb projektek, ez utóbbi ide tartozik.

Egyrészt azért különleges, mert egy olyan gyártó ügyfelünknek szállítottunk, akinek a múlt évben már közel 600 fuvart vittünk, másrészt pedig a célállomás a „társcégünk” a Steel-Transz által épített csarnok volt.

A betonelem gyártó partnerünkkel 2019-ben kötöttünk szerződést a szerkezeteinek leszállítására, és eddig 598 fuvarral bíztak meg minket. Mindketten úgy érezzük, hogy egy hosszú távú partnerséget indítottunk el, ezért nagy várakozással indulunk neki ennek az új évnek is.

Külön öröm, hogy a kiváló megbízó mellett a Steel-Transz is bekerült a képbe ennél a projektnél.

A cég saját beruházásban épít egy csarnokot a dabasi ipari parkban, amelyet májustól egy építőipari kereskedelemmel foglalkozó franchise fog bérbe venni.

Mi az építkezés korai szakaszában kapcsolódtunk be a projektbe, mert a szállított betonelemek az épület tartó szerkezetének a részei. A szállítások október végén kezdődtek, és azóta 47 fuvat teljesítettünk, ebből 32 normál 12 pedig speciális szerelvényekkel volt megoldható.

Három fuvarhoz nagyobb speciális pótkocsikra volt szükség, hiszen ezek 24 méter hosszúak és 26,46 tonnásak voltak. Ehhez már különleges engedélyekre és a saját kísérőinkre is szükség volt.

A betonelemeket Dunaújvárosból, Dunakesziről és Szolnokról „hoztuk haza” Dabasra.

Különleges élmény, hogy a munkánk eredményét nem csak a szállítás pillanatában láthatjuk félkész állapotban, hanem mivel helyben van, ezért folyamatosan nyomon követhetjük az építkezés alakulását.

A legutóbbi drónos felvételünk során a csarnokra is rápillanthattunk, így képes beszámolóval is szolgálhatunk az építkezés jelenlegi állapotáról.

Izgatottan követjük nyomon a csarnok felhúzását, amihez mi is hozzájárultunk és nagy várakozásokkal lépünk a feladatok elébe, amellyel gyártó partnerünk bíz meg minket 2020-ban!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK