Ha már tervezés alatt van a balatoni nyaralás, akkor örömmel jelenthetjük, hogy leszállítottuk hozzá a nyaralókat. Négy éve már volt részünk egy hasonló projektben, amikor is készre összeállított faházakat kellett az összeszerelés helyszínéről a rendeltetési helyükre, a Balaton partjára szállítani. Ez a fuvar is ugyanazon ügyfél megbízás alapján indult, aki a múltkori szállítással is elégedett volt, ezért választott ismét minket. Erősségünknek tartjuk a pontos, precíz munkavégzést, amire szükség is volt ehhez a projekthez is.

Faház szállítás: Mi már a nyárra gondolunk

Ha már tervezés alatt van a balatoni nyaralás, akkor örömmel jelenthetjük, hogy leszállítottuk hozzá a nyaralókat.

Négy éve már volt részünk egy hasonló projektben, amikor is készre összeállított faházakat kellett az összeszerelés helyszínéről a rendeltetési helyükre, a Balaton partjára szállítani.

Ez a fuvar is ugyanazon ügyfél megbízás alapján indult, aki a múltkori szállítással is elégedett volt, ezért választott ismét minket.

Erősségünknek tartjuk a pontos, precíz munkavégzést, amire szükség is volt ehhez a projekthez is.

A kész házakat Bélapátfalván készítették el, de Balatonfüredre szánták őket, így a két helyszínt elválasztó 320 km-es szakaszon kellett átsegítenünk a nyaralókat. A házak magasságából kifolyólag csak mélybölcsős kamionok jöhettek szóba. A 10 m hosszú 3,8 m magas 3,8 m széles 12 tonnás lakok 35-40 centiméteren futó plató magasságú széthúzható szerelvényekre kerültek, hogy megérkezzenek a végső helyükre, ahol a Balatonon nyaralók birtokba vehetik őket.

A mélybölcsős szállítás, ráadásul egy ilyen hosszú szakaszon és számos településen keresztül sok nehézséget rejt magában.

A tervezés során figyelembe kell venni a magasság és szélesség korlátozásokat, valamint, hogy a mélyen futó szerelvény akár fenn is akadhat  egy fekvőrendőrön vagy egyéb kiszögelléseken az úton. A képeken is láthatjátok, hogy nagyon közel voltak a földhöz, extra óvatossággal kellett vezetni, hogy hibátlan állapotban le tudjuk szállítani őket.

Szerencsére a fuvarszervezők és a kísérők rutinosan kezelték a tervezést, sofőrjeink óvatosan és pontosan szállítottak, és az úton sem akadt semmi meglepetés, így a házak mára Balaton partján várják a lakóikat.

Balatonfüredi nyaralásokhoz csak ajánlani tudjuk őket!

Mindig várjuk az új kihívásokat!

Ha Önnek is van egy izgalmas feladata számunkra kérjen személyre szabott ajánlatot!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK