Nyíregyházán új atlétikai központ épül, amely a régió sportéletét hivatott felélénkíteni. Minket is felkértek, hogy segítsünk a csarnok építésében a szükséges építőelemek helyszínre szállításával. Az új atlétikai központtól azt várja a helyi sportélet, hogy segíti majd a versenyrendezést és a téli holtidőszak átvészelését, valamint hozzájárul a jobb utánpótlás neveléshez.

Új sportlehetőségek lesznek hamarosan Nyíregyházán

Nyíregyházán új atlétikai központ épül, amely a régió sportéletét hivatott felélénkíteni. Minket is felkértek, hogy segítsünk a csarnok építésében a szükséges építőelemek helyszínre szállításával.

Az új atlétikai központtól azt várja a helyi sportélet, hogy segíti majd a versenyrendezést és a téli holtidőszak átvészelését, valamint hozzájárul a jobb utánpótlás neveléshez.

A központ egy 48 férőhelyes szállodával is kiegészül, amely pedig az edzőtáborok rendezéséhez lesz szükséges. Mivel magunk is nagy sportrajongók vagyunk örömmel vettük a lehetőséget, hogy hozzájárulhatunk ehhez az új lehetőséghez a helyi sportolóknak.

A mi együttműködésünk a kivitelezővel február 11-én kezdődött, ekkor az épület a szerkezetépítés stádiumában volt, ehhez volt szükségük a túlméretes szerkezeti elemek helybe szállítására.

A megbízónkkal már tavaly óta rendszeresen dolgozunk együtt, így az újabb munkához is minket választottak.

Az építkezéshez hazánkból, pontosabban Kecskemétről és Dunaújvárosból is vittünk szállítmányokat, de a plusz kihívásként Romániából is fordultunk kétszer. Összesen eddig 18 szállítmánnyal segíttettük a csarnok felhúzását, de a későbbi szakaszokban még számítunk további fuvarokra is.  

A szállított elemek a méreteik miatt jelentettek kihívást. A 4,4 – 4,49 méter széles és 21 m hosszú rakományhoz már nem csak speciális szerelvény kellett, de az jármű vezetésére is olyan sofőrt kellett választanunk, akinek nagy tapasztalata van az ilyen túlméretes szállítmányok mozgatásában.

Természetesen a sofőrjeink között nem egy ilyen akad, így volt jelöltünk a feladatokra. A fuvarokat mind a saját sofőrjeinkkel és a kísérőinkkel, valamint saját szerelvényeinkkel oldottuk meg, egyedül a román határig kísérték az ottani kollégák a járműveiket.

Izgalommal nézünk elébe a további feladatoknak, amit a Nyíregyházi Atlétikai Centrum építése jelent majd, így mi is figyelemmel kísérjük az építkezés alakulását a következő hetekben!

Fotók forrása: https://www.nyiregyhaza.hu/
Fotók: Szarka Lajos

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK