A rendkívüli helyzet rendkívüli intézkedéseket kívánt részünkről is. Ahogy mindig, most is elsődleges szempont nálunk a biztonságos munkahelyi környezet megteremtése. Mivel a sofőrök az ellátási lánc nélkülözhetetlen elemei, ezért nem tehetik meg, hogy otthoni munkavégzésre, vagy szabadságra menjenek ebben a válsághelyzetben sem.

Így védjük a munkatársaink és ügyfeleink egészségét

A rendkívüli helyzet rendkívüli intézkedéseket kívánt részünkről is.

Ahogy mindig, most is elsődleges szempont nálunk a biztonságos munkahelyi környezet megteremtése. Mivel a sofőrök az ellátási lánc nélkülözhetetlen elemei, ezért nem tehetik meg, hogy otthoni munkavégzésre, vagy szabadságra menjenek ebben a válsághelyzetben sem.

Nagyon büszkék vagyunk munkatársainkra és a helytállásukra, és innen is bíztatnánk minden ügyfelünket és partnerünket, hogy hasonlóan emberséges bánásmódban és  megbecsülésben részesítse őket most is, mint mindig.

Mindent megteszünk, hogy ne csak a kollégáink, de a partnereink is egészségesek maradjanak. Munkatársainkat elláttuk a szükséges védőfelszereléssel, hogy legyen náluk maszk és gumikesztyű, amelyet kötelező viselniük amint elhagyják a járművet, vagyis papírok, fuvarlevelek aláírásánál.

Igyekszünk elkülöníteni a munkatársakat, amennyire lehetséges, hogy minél kevesebbet érintkezzenek egymással, ezért a gépjárművezetőknek külön mosdóhelyiséget jelöltünk ki. Partnereinket is arra kérnénk, hogy ahol a sofőröket várják, jelöljenek ki egy külön mosdót, amit ők használhatnak.

Az irodában akit lehet otthoni munkavégzésre küldtünk, de a még az épületben dolgozókat is csak egy bejáraton keresztül lehet megközelíteni, amelyen csak kézfertőtlenítés után szabad áthaladni. A kilincseket is naponta háromszor fertőtlenítjük. A munkaidő elválasztásával is igyekeztünk csökkenteni a személyes találkozások gyakoriságát, munkatársaink két külön munkarendben dolgoznak.

Kerüljük a kézfogást is, és a korábban személyesen intézett ügyeket is telefonon szervezzük.

Mindent megteszünk azért, hogy kollégáinkat megvédjük, és kérjük minden partnerünket is, hogy legyenek ebben segítségünkre.

A sofőrjeink különösen nehéz helyzetben vannak, mert sok az előítélet és félelem velük kapcsolatban a jelen helyzetben. Biztosíthatunk mindenkit, hogy a munkatársaink maximálisan figyelnek a saját és mások egészségére, ezért a velük szemben táplált gyanakvás alaptalan. Kérünk mindenkit, hogy vigyázzunk egymásra és magunkra, de viselkedjünk megértően és emberségesen is egymással ebben a nehéz időben.

#maradjotthon #együttsikerül

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK