Még novemberben jött az elképzelés, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk néhány álmot megvalósítani, hiszen a mi álmaink nagyon szépen teljesültek a múlt évben. Szerettünk volna továbbadni abból a sok örömből, ami minket ért 2019-ben.

Csodalámpás ajándékozás – Adni és kapni is öröm volt

Még novemberben jött az elképzelés, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk néhány álmot megvalósítani, hiszen a mi álmaink nagyon szépen teljesültek a múlt évben.

Szerettünk volna továbbadni abból a sok örömből, ami minket ért 2019-ben.

A választásunk a Csodalámpa Alapítványra esett, hiszen tudtuk, hogy ha hozzájuk kerül a támogatás, akkor a gyerekek valóban olyan ajándékokat fognak kapni, amire már nagyon régóta vágytak.

A 800 000 Ft-os ajándékot még a múlt évben átutaltuk az alapítványnak, de hosszas szervezés után csak nemrégiben lett lehetőségünk arra, hogy az egyik gyermeknek Suhajda Tamás és Suhajdáné Kosztolányi Judit személyesen adja át a 2 laptop és a mobiltelefon egyikét.

A másik két ajándékot a Csodalámpa önkéntesei adták át az új tulajdonosuknak.  A megilletődött és meglepett gyermekek nem sokáig hagyták a csomagolásban az eszközöket.

Tamás és Judit Bianka vizsgálatára érkezett, amikor sikerült meglepnünk őt a rég áhított laptoppal, amelyet a tanulás mellett filmezésre és a barátaival való csevegésre fog használni.

Natáliának is hasonló tervei vannak a remek géppel, nagy örömmel vette át, amikor a felülvizsgálatra érkezett.

Rajmond pedig egy telefonra vágyott, így ezt kapott tőlünk a Csodalámpán keresztül. Azonnal be is üzemelte, hogy tudja feltölteni hasznos alkalmazásokkal.

Kivételes élmény volt Tamás és Judit számára, hogy nem csak adhattak, de személyesen is láthatták az örömöt és hálát a megajándékozottak arcán.

A támogatás összegéből még maradt egy kevés összeg, ez abba az adományba került, amit a mostani válsághelyzetben a kórházaknak szánnak.

A Tűzoltó utcai klinika orvosainak kérésére a konkrét kívánság teljesítéseken túl 10 darab új laptopot vásároltak, hogy a bent fekvő gyerekek be tudjanak kapcsolódni az online oktatásba, illetve egyéb tárgyakkal segítik őket. Így ez az összeg is jó célra ment.

Te is tudsz segíteni a Csodalámpa Alapítványnak még több kívánság teljesítésében adód 1%-ával.

CSODALÁMPA BESZÁMOLÓK:
Bianka (15 éves, Velence)
Natália (13 éves, Nyíradony)
Rajmond (14 éves, Lőrinci)

A lenti videóból megtudhatod a részleteket! Csak néhány perc az egész!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK