A Böhler gyárépítési projektje talán egyike a legösszetettebb és legtöbb kihívást jelentő munkáinknak, ezért különösen nagy büszkeség, hogy a megbízás végéhez érve úgy értékelhetjük, hogy ezt is sikerült maximálisan teljesítenünk. Az ausztriai gyár építésén már több mint 250 alkalommal jártunk, és nem is egy megbízó révén. Büszkék vagyunk rá, hogy a kiemelt projekt építése során három különböző cég bízott meg minket azzal, hogy a helyszínre szállítsunk.

Elemszállítás gyárépítéshez – többszörösen

A Böhler gyárépítési projektje talán egyike a legösszetettebb és legtöbb kihívást jelentő munkáinknak, ezért különösen nagy büszkeség, hogy a megbízás végéhez érve úgy értékelhetjük, hogy ezt is sikerült maximálisan teljesítenünk.

Az ausztriai gyár építésén már több mint 250 alkalommal jártunk, és nem is egy megbízó révén. Büszkék vagyunk rá, hogy a kiemelt projekt építése során három különböző cég bízott meg minket azzal, hogy a helyszínre szállítsunk.

Ausztriai megbízónk és magyarországi leányvállalatai részére számos típusú és méretű elemet szállítottunk a gyár bővítéséhez, de a legnagyobbak 4 méter szélesek és 21 méter hosszúak voltak, így a 250 fuvar többsége túlméretes fuvarnak számított.

Az osztrák szállítások mindig maximális minőséget követelnek. A pontosság itt kiemelten fontos, hiszen itt magasabbak az állásidők amikkel számolnunk kell.

Ausztriai partnerek esetében mindig kiemelt elvárás a határidők maximális betartása, és ebben a projektben az ad hoc feladatokra való gyors reagálás is hozzájárult ahhoz, hogy a megbízónk 100% minőségűre értékelje a szállításokat.

Maga a helyszín is kihívást jelentett a feszes munkarend mellett. A gyárbővítés egy hegy lábában valósult meg, ahol a hely szűkössége miatt extra módon figyelni kellett a precíz érkezésre és a rakodásra, amik szinte minden esetben elhúzódtak a helyszín adottságai miatt.

A telephely elhelyezkedése nem csak a szűkösség miatt jelentett akadályt, de novemberben le is esett az első komoly hó, utána pedig esős hetek miatt kellett lassulással számolnunk a szállítmányok célba érkezésénél, így ezt is bele kellett kalkulálnunk a határidőbe.

Mára már a feladatok 90%-át teljesítettük, és alig emlékszünk a kezdeti akadályokra, mert azokat gyorsan sikerült is elhárítani.

A megbízó és mi is elégedettek vagyunk, hogy komolyabb késések nélkül, határidőn belül és biztonságosan meg tudtuk valósítani ezt a komplex projektet, és hozzájárulhattunk az akadálytalan munkavégzéshez a helyszínen.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK