Az utóbbi időben két rendkívüli vonatóval bővült a járműparkunk, amelyeket már használatba is állítottunk. A Facebook oldalunkon már megosztottuk az első képeket arról a DAF vontatóról, amelyet a cég nekünk is felkínált megvásárlásra. A 10 éves jubileumra készült járműből csak limitált példány készült, és a DAF a top ügyfeleinek ajánlotta fel őket.

Innovatív új járművek a Ferro-Sped járműparkban

Az utóbbi időben két rendkívüli vonatóval bővült a járműparkunk, amelyeket már használatba is állítottunk.

A Facebook oldalunkon már megosztottuk az első képeket arról a DAF vontatóról, amelyet a cég nekünk is felkínált megvásárlásra. A 10 éves jubileumra készült járműből csak limitált példány készült, és a DAF a top ügyfeleinek ajánlotta fel őket.

Mi is kaptunk a Hungarotruck Kft. lehetőségén, hogy a járműparkunkban tudhassuk ezt a különleges vontatót. Az évfordulós kiadású DAF olyan felszereltséggel és méretekkel rendelkezik, mint semmilyen más egyéb vontatónk sem.

A super size fülke lehetővé teszi, hogy a sofőr akár fel is álljon benne, és egyedi, spéci kialakítású prémium belső tere maximális komfortot biztosít. Az extra nagy és kényelmes fülke mellett a jármű 530 lóerővel bír, amivel szintén kitűnik a 480 lőerős egyéb vontatóink közül.

Bizton állíthatjuk, hogy a DAF limitált járműve a flottánk zászlóshajója!

Sokan gondolkodtunk azon, hogy ki kapja a sofőrjeink közül ezt a járművet, hiszen több régi kollégánk között kellett döntenünk. Viszont, mikor munkatársunk az 5 tengelyen elnevezésű versenyen öregbítette a cégünk hírnevét, és bejutott a legjobb 10 versenyző közé, nem volt kérdés ki kapja meg a vontatót. Így került a választás Pilis Róbert kollégánkra, aki azóta már át is vette, és használja is cégünk első számú vontatóját.

Egy másik különleges jármű is megjelent a flottánkban, igaz, ez tesztelésre.

A Mercedes Benz spéci vontatója a visszapillantó tükör helyett kamerával rendelkezik, hogy így is csökkentse a légellenállást a kamionokon és üzemanyag-spórolást tegyen lehetővé.

A Mercedes egyedi fejlesztését a Pappas Magyarország Kft. jóvoltából próbálhattuk ki, hogy teszteljük milyen megtakarításra lehet számítani a túlméretes szerelvények esetében. A Mercedes számításai bíztatóak voltak, de ezeket ponyvás autókon tesztelték, és a túlméret miatt a mi szerelvényeinknél merőben más az aerodinamika.

Az első hónap tesztjei nagyon meggyőzőek voltak, de úgy véljük, hogy ez nem elegendő ahhoz, hogy teljes képet kapjunk. A fél éves tesztidőszak leteltével biztosan elegendő adat áll majd a rendelkezésünkre, hogy megmondjuk milyen eredményeket lehet ezzel az újítással elérni a túlméretes járműveknél is.

Persze, ha a tesztek azt igazolják, hogy a vontató eredményesen csökkentheti a költségeket, akkor gondolkodunk a megvásárlásában is.

Köszönjük innen is a Pappas-nak a lehetőséget, hogy ránk gondolt ennek a különleges autónak a tesztelésével kapcsolatban.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK