Az osztrák Hofer Magyarországon Aldiként van jelen, és igen népszerű áruházlánc hazánkban is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy újabb raktáregységeket kell építeniük a megnövekedett kereslet miatt. Magyarországon Biatorbágy ad otthont az áruházlánc központi raktárának.

Bővítjük az Aldit

Az osztrák Hofer Magyarországon Aldiként van jelen, és igen népszerű áruházlánc hazánkban is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy újabb raktáregységeket kell építeniük a megnövekedett kereslet miatt.

Magyarországon Biatorbágy ad otthont az áruházlánc központi raktárának. A logisztikai központ elhelyezkedése olyan regionális felosztást tesz lehetővé, amivel az Aldi jól tudja optimalizálni a szállításait, és így csökkenteni az árait.

Amikor az áruházlánc felismerte, hogy itthon nálunk megnövekedett a kereslet a mirelit áruk iránt, akkor egy új mélyhűtő csarnok építésébe kezdtek, szintén Biatorbágyon.

A projekt érdekessége, hogy a csarnok építéséhez szükséges szerkezeti elemeket Auszriából és Szlovákiából kell a helyszínre szállítanunk. A megbízónk, egy osztrák acélgyártó cég meghagyására kezdtünk el szállítani elemeket az építkezéshez, még a határzárak életbe lépése előtt.

Mivel az építkezés rövid határidős projekt, ezért a megbízásokat is úgy kaptuk, hogy minél hamarabb ütemezzük be őket. Szerencsére a járműparkunk megengedi, hogy gyorsan reagáljunk az ilyen megkeresésekre is, ezért el tudtuk vállalni a munkát.

Az acélszerkezeti elemek több méretben érkeztek a helyszínre, voltak olyanok, amelyek egy sima fuvarban is el tudtuk szállítani, de a többségük túlméretes szállítmánynak minősült a 20 méteres hossza miatt. A projekt kezdete óta több mint 40 túlméretes autóval és 21 normál szerelvénnyel fordultunk Biatorbágyon.

A munka első heteit megnehezítette, hogy pont akkor léptek életbe a határzárak, így rajtunk kívül álló okok miatt csak nagy csúszásokkal tudtunk szállítani. Nem egy esetben órákat kellett várunk a határon a rakománnyal. Szerencsére a megbízó is megértéssel és rugalmasan kezelte a helyzetet, és a határátlépés módja is kisimult azóta, így most már gond és késés nélkül tudjuk teljesíteni a fuvarokat.

Az építkezés nagyjából nyolcvan százalékban már befejeződött, nekünk még be van ütemezve néhány szállítmány. Az ottani projektvezető jóvoltából kaptunk néhány remek képet a helyszínről az építkezés korai szakaszából.

Köszönjük a töretlen bizalmat a partnereinknek, hogy a bizonytalan helyzetben is türelemmel, empátiával és megértéssel fordultak hozzánk.

Szerencsére utólag azt tudjuk mondani, hogy a munkatársaink helytállásának és az időben tett biztonsági intézkedéseknek köszönhetően a lehető legkevesebb fennakadással és kellemetlenséggel tudtuk átvészelni a legnehezebb időszakokat.

Ezzel a tapasztalattal a hátunk mögött magabiztosan mondhatjuk jelenlegi partnereinknek és a jövőbelieknek is, hogy ránk számíthatnak minden helyzetben.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK