Ha szigorúan vesszük, a raktározási részlegünk eddig is létezett, így talán nem is új, de kibővített szolgáltatásról van szó. A Ferro-Sped több évtizedes tapasztalat a szállítmányozásban szinte hozta magával azt, hogy a raktározásban is szerepet kell vállalnunk. Egészen az idei évig azonban csak egységrakományokat kezeltünk, vagyis ami bekerült hozzánk raktározásra, azt tovább is szállítottuk.

Új szolgáltatással bővültünk idéntől

Ha szigorúan vesszük, a raktározási részlegünk eddig is létezett, így talán nem is új, de kibővített szolgáltatásról van szó.

A Ferro-Sped több évtizedes tapasztalat a szállítmányozásban szinte hozta magával azt, hogy a raktározásban is szerepet kell vállalnunk. Egészen az idei évig azonban csak egységrakományokat kezeltünk, vagyis ami bekerült hozzánk raktározásra, azt tovább is szállítottuk.

Most azonban már lehetőség van arra is, hogy ügyfeleink pufferkészleteket halmozzanak fel nálunk, amit mi komissiózunk ki és szállítunk a végfelhasználói helyszínekre.

Elsőként partnerünknek, egy térkőgyártó cégnek ajánlottuk fel ezt a megoldást, amit azóta is sikerrel használunk, sőt ki is terjesztettük újabb partnerek felé is.

A nálunk történő raktározás jelentős költségmegtakarítással és hatékonyság-növekedéssel jár a cégeknek.

Miért?

  • A vidéki üzemekben legyártott termékeket a saját, 24 tonnás nyerges szerelvényeinkkel szállítjuk be a telephelyre, amely olcsóbb és nagyobb is a kapacitása, mint a darus autóknak, amelyekből rendszerint hiány van a vidéki üzemekben.

  • A telephelyünk kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, így a raktárunkból történő kiszállítás egyszerűbb és gyorsabb, minta vidéki gyárakból.

  • Rendelkezünk admin és fizikai állománnyal is, saját darus autóinkkal szállítunk ki a helyszínekre, tehát a komplett logisztikát tudjuk vállalni.

  • A leigazolt fuvarleveleket online, szinte azonnal a lepakolás után vissza tudjuk juttatni, így gyorsítjuk a folyamatokat.

  • A gyárakban több szabad terület marad tárolásra, így több terméket tudnak gyártani raktárra.

A jelenlegi partnereink között térkőgyártó cégek, és agyagcserép gyártó is van, jellemzően olyan termékek esetében tudjuk vállalni a tárolást, amelyek tárolhatóak kültéren, a térkövezett szabadtéri raktárunkban.

A jelenlegi partnereink mind jelentős hatékonyságnövekedésről és költségcsökkentésről számoltak be azáltal, hogy fix készletekkel rendelkeznek nálunk, így bizalommal ajánlhatjuk ezt a szolgálatásunkat minden olyan gyártónak, aki szeretné, hogy kezeljük a kiszállításait dabasi telephelyünkről.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK