Talán neked is feltűnt a weboldalunkon az az értékelés, amelyet a partnerink adtak rólunk. Ez a BIX Bizalmi Index. Az ügyfélelégedettség kifejezetten fontos számunkra, ezért már a BIX Bizalmi Index bevezetése előtt is rendszeresen kértük, hogy partnereink értékeljék a közös munkát, és adjanak visszajelzéseket arról, hogy mennyire voltak elégedettek, vagy esetleg milyen pontokban érdemes még fejlődnünk.

Jó a BIX-indexük

Talán neked is feltűnt a weboldalunkon az az értékelés, amelyet a partnerink adtak rólunk. Ez a BIX Bizalmi Index

Az ügyfélelégedettség kifejezetten fontos számunkra, ezért már a BIX Bizalmi Index bevezetése előtt is rendszeresen kértük, hogy partnereink értékeljék a közös munkát, és adjanak visszajelzéseket arról, hogy mennyire voltak elégedettek, vagy esetleg milyen pontokban érdemes még fejlődnünk.

Eddig ez bizalmasan, kettőnk között történt, de szerettünk volna lehetőséget biztosítani arra, hogy a tapasztalataitokat velünk kapcsolatban meg tudják osztani rajtunk kívül ügyfeleinkkel leendő partnerinkkel és leendő munkatársainkkal is.

Mivel mi is a Bizalmi Kör tagja vagyunk, ezért az értékelésekhez a BIX-et választottuk, ahol partnereink el tudják mondani a véleményüket, értékelésüket rólunk, nekünk és nektek is.

A BIX ellenőrzött, valós véleményeket tartalmaz olyan partnerektől, akikkel valóban együtt dolgoztunk. A legtöbb esetben, ha ők engedélyezik, a cégnevet is láthatjátok a csillagozás mellett. Az ellenőrzés ebben az esetben azt jelenti, hogy a BIX meggyőződik róla, hogy a véleményt író valós személy, és hogy milyen kapcsolatban áll, állt a cégünkkel. Így valódi, hiteles értékeléseket láthattok valódi partnerektől.

A Bizalmi Index bevezetésének több oka is volt részünkről.

Egyrészt szerettük volna, ha a partnereink meg tudják osztani a véleményüket egy publikus felületen, ahol mi is láthatjuk, és tudunk belőle építkezni, fejlődni. Ez egy rajtunk kívül álló felület, így biztosan nem torzítja a véleményt a közös munkakapcsolat.

A partnereinknek is szerettünk volna egy olyan információforrást kialakítani, ahol a referenciákon túl megtekinthetik nem csak azt, hogy milyen típusú munkáink vannak, hanem azt is, hogy milyen minőségben végezzük azokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy az eddigi értékelések alapján a Bizalmi Indexünk 9 körül van, és hálásak vagyunk a pozitív visszajelzésekért, és a tanácsokért is.

Amennyiben te is jelenlegi, vagy múltbeli partnerünk vagy, és szeretnéd elmondani a véleményedet a munkánkról kattints a BIX bannerjére az oldalon. Az ellenőrzés után a ti értékelésetek is meg fog jelenni a Bizalmi Indexünkben.

Köszönjük partnereinknek a kitartó bizalmat felénk!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK