Kevésbé ismert, de annál hasznosabb szolgáltatásaink közé tartozik a hanggátló falak telepítése. Komplex tevékenységről van szó, hiszen nem csak a szállításban, daruzásban, hanem a telepítésben is jártasak vagyunk, így teljes szolgáltatást tudunk nyújtani.

Hanggátló falakat is építünk

Kevésbé ismert, de annál hasznosabb szolgáltatásaink közé tartozik a hanggátló falak telepítése.

Komplex tevékenységről van szó, hiszen nem csak a szállításban, daruzásban, hanem a telepítésben is jártasak vagyunk, így teljes szolgáltatást tudunk nyújtani.

Hanggátló falakra számos esetben szükség lehet. A forgalmas közutak, autópályák, vasúti átkelőhelyek, de egy zajosabb szórakoztató egység vagy rendezvényhelyszín esetében is elengedhetetlen, hogy a környező lakóépületek ne részesüljenek zajszennyezésben, a környéken lakók otthonaikban nyugodtan tudjanak pihenni és feltöltődni.

A hangelválasztó falak, vagy más néven zajárnyékoló kerítések pont ezt a szerepet szolgálják. Környezetbarát anyagból készülnek nem csak kiválóan gátolják, de el is nyelik a hangok egy részét. A formatervezett kialakításuknak köszönhetően a telepítésük is viszonylagosan egyszerű, nagy méreteik miatt azonban a szállításuk és mozgatásuk már profi segítséget kíván.

Itt jön a képbe a Ferro-Sped, hiszen mi az odaszállításban, le- és felemelésben és a telepítésben is tudunk segíteni. A megrendelt falakat nyitott nyerges szerelvényekkel szállítjuk a helyszínre. Azért ezeket a járműveket használjuk a járműparkunkból ezekhez a munkákhoz, mert akár három sornyi hanggátló falat is fel tudunk pakolni (amelynek beépítése 2-3 órát vesz igénybe) így kevesebb fordulóval meg lehet oldani a feladatot, ami nyilván költség és időspórolás szempontjából is hasznos. A helyszínen a nyerges szerelvényt egy darus autó várja, hogy segítsen a falelemeket a helyükre emelni. Természetesen ehhez is a saját járműparkunkból biztosítunk darus autót. Igény szerint saját beépítő kollégáink is az ügyfelek rendelkezésére állnak, aki már számos projektben bizonyították rátermettségüket, így nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Mivel országszerte számos infrastrukturális beruházás mellett telepítettünk hanggátló falakat, ezért mostanra már több száz kilométernyi zajárnyékló kerítés építése fűződik a nevünkhöz.

Lehet találkozni az általunk telepített hangszigetelő falakkal M0-áson, a Balaton déli szakaszán, az M4-es új szakaszán, az M3-asnál Gödöllőnél, a Mátyásföld Gödöllő vasútvonalon, az M2-es autópályán és az M4-es gyorsforgalmi út Abony elkerülő szakaszánál is. Az egyes szakaszok változatos hosszúságúak voltak, de az M0-ás autóút esetében például 600 fuvarral szállítottuk a helyszínre az elemeket, és a beemelésük is a mi feladatunk volt.

A leggyakrabban közutak és vasúti sínek mellett telepítünk, de a hanggátló falak gyakorlatilag bármilyen infrastrukturális beruházás, építkezés mellett helyet kaphatnak, ahol fontos a zajszennyezés csökkentése.

Az egyik munkánk során egy drónos videófelvételt is készítettünk, hogy megmutassuk, hogyan is zajlik élesben egy ilyen hanggátló fal telepítése.

Hanggátló falakhoz szükséges anyagok szállításával, mozgatásával és beépítésével kapcsolatos feladatok esetén várjuk a megkeresést ajánlatkérő oldalunkon, ahol az elérhetőségek birtokában bővebb felvilágosítással is szolgálunk!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK