Már nem csak hazánkban, hanem Ausztriában is találkozhattok olyan hanggátló falakkal, amelyeket mi szállítottunk le, ha Linz környékén jártok! A LEIER egyik hazai betonelemgyára keresett meg minket, hogy az osztrák Linz környékére tudjuk-e vállalni az autópályához a hanggátló falak szállítását.

Magyar zajgátló falak Ausztriában

Már nem csak hazánkban, hanem Ausztriában is találkozhattok olyan hanggátló falakkal, amelyeket mi szállítottunk le, ha Linz környékén jártok!

A LEIER egyik hazai betonelemgyára keresett meg minket, hogy az osztrák Linz környékére tudjuk-e vállalni az autópályához a hanggátló falak szállítását.

Régi megbízónkként, rendszeres partnerünkként tudták, hogy napi szinten több autóval járunk ki Ausztriába, és hogy a zajszigetelő falak szállításában és telepítésében is nagy tapasztalatunk van, ezért kértek fel minket erre a munkára is.

Jelen esetben csak a helyszínre szállítást kellett biztosítanunk, de azt elég nagy volumenben. A falelemeket gyártó üzemből kellett felvennünk napi 4 fuvart. A munka áprilisi megkezdésekor még napi 3 fuvar volt az adag, de mivel a feladat gördülékenyen és zökkenőmentesen haladt, ezt mára már felemeltük napi 4-re.

Büszkék vagyunk erre, hiszen a feladatok és a munkamennyiség bővítése azt mutatja, hogy az ügyfél elégedett és bízik benne, hogy a nagyobb mennyiséget is maradéktalanul tudjuk teljesíteni.

A hasonló hanggátló fal elemeket általában nyitott nyerges szerelvényekkel szállítjuk, mert ezekre akár három sornyi elem is felfér, valamint ezekkel a kamionokkal a daruzás is egyszerűbb, így gyorsabb és gördülékenyebb munkavégzés, mintha ponyvás szerelvényeket használnánk. Ennél a munkánál azonban a volument miatt be kellett vetnünk a normál szerelvényeken túl a speciális pótkocsikat is, de azokat itt a szerelvények széthúzása nélkül használtuk.

A LEIER hanggátló falai nem csak autópálya mentén használatosak, hanem vasutak mellett, építkezéseken is alkalmazzák zajcsökkentésre. Sőt, akár lakossági felhasználásra is alkalmasak egy hangosabb környéken. Ebben a projektben azonban a Linz mellett futó autópálya építkezéséhez kellett szállítani az elemeket, ahol az osztrák kollégák építették be azokat.

A projekt jelenleg is folyamatban van, eddig összesen 73 fuvart rendelt tőlünk a partnerünk, amelyből 58-at már le is szállítottunk a részükre mindenféle fennakadás nélkül. Nem is lehet hiba, hiszen az ilyen jellegű projektek mindig maximális pontosságot követelnek. Mivel a szállítási határidőkre, az érkezési időpontokra sokan számítanak, akik ezekkel az anyagokkal fognak dolgozni, itt elfogadhatatlan a késés.

Az osztrák ügyfelek egyébként is kifejezetten ügyelnek a határidők betartatására, így semmi hiba nem csúszhatott a szállításokba. Büszkén mondhatjuk, hogy az eddigi fuvarok mind pontosan, épségben és időre megérkeztek.

A fenti projekt egy jó példa arra, hogy a „normál” fuvarok is lehetnek különlegesek, nem csak a túlméretes fuvarok. A hanggátló falak szállításában sok tapasztalatunk van, az ügyfél is régi jó kapcsolat, így nagyon közel áll a szívünkhöz ez a projekt is.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK