Tudjuk, hogy nem csak mi és a felnőtt követőink rajonganak a kamionokért, hanem a gyermekeik is. A rajzpályázatunkon ezért olyan gyerkőcök jelentkezését vártuk, akik mindig kiszúrják a nagy járműveket az utakon, építkezéseken vagy akár a rendezvényeken amikre mi is járunk. Azt kértük tőlük, ha találkoztak már kamionnal, vagy láttak egyet, akkor rajzolják le bármilyen eszközzel azt.

Rajzpályázat: A gyerekek kamionjai

Tudjuk, hogy nem csak mi és a felnőtt követőink rajonganak a kamionokért, hanem a gyermekeik is. A rajzpályázatunk kiváló alkalom volt, hogy megmutassák mennyire is szeretik a kamionokat!

A saját munkatársaink csemetéitől is tudjuk, hogy mekkora rajongók tudnak lenni a kicsik, és hogy milyen ámulattal nézik a kamionokat amiket a szülők vezetnek.

A rajzpályázatunkon olyan gyerkőcök jelentkezését vártuk, akik mindig kiszúrják a nagy járműveket az utakon, építkezéseken vagy akár a rendezvényeken amikre mi is járunk.

Azt kértük tőlük, ha találkoztak már kamionnal, vagy láttak egyet, akkor rajzolják le bármilyen eszközzel azt.

A kamionok szeretete nem korfüggő, ezért kisebbek is nagyobbak jelentkezését is vártuk. Hogy mindenki egyenlő esélyt kapjon és rajztudástól függetlenül, a vele egykorúakkal mérettesse meg magát három korcsoportot indítottunk: óvodásoknak, alsósoknak és felsősöknek.

Nagy örömünkre szolgált, hogy minden korcsoportban számos pályázat érkezett, és a szülők az e-mailben amit küldtek nekünk arról számoltak be, hogy a kicsik milyen nagy lelkesedéssel vágtak bele a feladatba. Persze azon túl, hogy megmutathatták a csodás alkotásaikat a többi kamionbarátnak nyereményre is számíthattak.

Minden korcsoportban három Családi Móka élményutalvány talált gazdára, amely országosan közel 100 programra váltható be.

A legtöbb rajz az óvodás és alsós korcsoportból érkezett, ami jól fel is adta nekünk a leckét, mert a munkatársainkból álló zsűri nem is tudott dönteni, hogy melyik lesz az a kilenc kisgyerek, aki a legjobban megérdemli a nyereményt. Ezért Fortunára bíztuk a döntést, és választás helyett inkább sorsoltunk.

Külön öröm volt, hogy nem csak fiúktól kaptunk rajzot, hanem a lányok is szép számmal képviseltették magukat. A két fiatalabb korosztály esetében a kapott rajzok majdnem a fele lányoktól jött!

Ők lettek a korcsoportjaik győztesei:

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy nektek, a rajongóinknak és követőinknek melyik kis művész alkotása tetszett a legjobban, ezért az összes rajzot feltöltöttük a Facebook oldalunkra, ahol szavazhattatok, hogy ki kapja a különdíjat, ami pedig egy Ferro-Sped kamionról mintázott makett volt. Szavazni már nem tudtok, de az albumban továbbra is megtekinthetőek a pályázatok.

A közönségszavazásból Sáfár Gergő került ki győztesen, akinek egyébként az egyik saját kamionunk volt a modellje, egy Ferro-Sped vontató inspirált a rajzát.

Köszönjük az aktív részvételt a szülőknek és a gyerekeknek is, reméljük ők legalább annyira jól érezték magukat a rajzok elkészítése során, mint mi, amikor átnéztük őket. Kérjük a szülőket, hogy adják át a Ferro-Sped köszönetét és üdvözletét a kicsiknek, és hogy azt üzenjük, hogy mind nagyon ügyesek voltak!

Bízunk benne, hogy a nyertesek élvezik majd a Családi Móka utalvány felhasználását is, ami már a legtöbb kis művészhez meg is érkezett. Izgatottan várjuk a fotókat az élményekről, programokról, ahova eljutottak a segítségével, ha van kedvetek nekünk küldeni ilyent!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK