A nyár elején még nem voltunk biztosak abban, hogy ismét részt tudunk venni az ilyenkor szokásos kamionos találkozókon, de szerencsére a sofőrjeink kedvenc eseményeit némi szigorítás mellett mégis megrendezték. A hajdúszoboszlói találkozón több kolléga is részt vett,

Őszi kamionos találkozók

A nyár elején még nem voltunk biztosak abban, hogy ismét részt tudunk venni az ilyenkor szokásos kamionos találkozókon, de szerencsére a sofőrjeink kedvenc eseményeit némi szigorítás mellett mégis megrendezték.

A hajdúszoboszlói találkozón több kolléga is részt vett, mindig lelkesen készülnek a napra, amikor nem csak a hazai kamion felhozatalt nézhetik meg, de a családjaikkal és a kollégákkal együtt sütögethetnek és szórakozhatnak.

Kovács Feri kollégánk beszámolója alapján a rendezvény kiváló hangulatban telt, és a nem csak a 402 kamionból álló felvonulás volt látványos esemény, de az utána következő programok is emlékezetesek voltak, amelyek közül Feri a kispályás labdarúgó tornát, pókember versenyt, felni kulcstartót, lassulást, terepügyességi versenyt, hangnyomás mérést és gyorsulási verseny drift bemutatót emelte ki.

A tűzijáték után még a nemrégen szívrohamban elhunyt kollégáról, Andreas Schubertről is megemlékeztek, aki nagy híresség a kamionos szakmában.

A Ferro-Sped-et egy egészen nagy csoport képviselte: Kovács Ferenc mellett Beke Róbert, Czikó László, Palásti Tamás és Szakali Richárd látogattak ki a Ferro-Sped színeiben a rendezvényre.

Nagyon készültek a fiúk az eseményre, ahová évről évre több kolléga látogat ki, nem csak a szokásos csapat. Az alap társaság a közösen bérlet sátrakban gyűlt össze a főzésre, többen a cégtől pedig itt látogatták meg őket.

A közös sütögetéshez egyenpóló is dukált, hogy így is mutassák az összetartozásukat. Remek hangulatról számolt be az összeszokott csapat és bíznak benne, hogy jövőre még több széket és padot kell bérelni, mert több Ferro-Sped-es kolléga is kilátogat a találkozóra!

Szegeden sem maradt el szerencsére a szokásos country találkozó, amelyről Pilisi Róbert kollégánk számolt be.

A rendezvény egy 60 kamionból álló felvonulással indult, ahová Robinak sikerült biztosítania a helyét a jubileumi DAF vontatónkkal, így a szegedi plénumnak és az ott összegyűlteknek megmutathatta a különleges kamiont. Nagy sikere volt a járműnek, a városban sokan fotózták és dicsérték a valóban látványos Ferro-Sped kamiont.

A pénteki nap este a Sziksóstón folytatódott a rendezvény, ahol koncertekkel szórakoztatták az összegyűlt kamion rajongókat. A szombati nap is mozgalmas volt, mert a Robiék terep ügyességi versenyt is láttak kamionnal valamint kamion szépségversenyt, sörivóversenyt, kötélhúzást, kamionhúzást, szkander versenyt is! A country zene is meghatározó volt a délutánban, még a nagy sikerű country zenekar, a Creedence Clearwater Revival is fellépett.

Sajnos a vasárnapi kamionos gyorsulási verseny elmaradt és a kollégák közül nem is tudtak sokan elmenni, de Robiék így is nagy élményről számoltak be, főleg a felvonulás sikerét emelték ki.

Köszönjük fiúk a beszámolókat és a képeket, mindig nagy örömmel támogatjuk, ha jelzitek, hogy egy-egy rendezvényre szívesen elmennétek, és képviselnétek a Ferro-Spedet!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK